EEM Groepenkasten

Sneu verlies Zwartemeer bij TEVV

Voetbal vereniging vv Zwartemeer KlazienaveenKlazienaveen – Bij TEVV toonde Zwartemeer weer de werklust om tot een resultaat te komen. Toch kwam Zwartemeer al snel op achterstand. Een doorbraak over rechts leidde tot een voorzet op Rojer die vrij voor doel niet miste.

Even later leidde een fout op het middenveld tot balverlies die Wever vrije doortocht verleende naar de goal van Zwartemeer. Hij rondde goed af voor de 2-0. Zwartemeer rechtte echter de rug en ging op zoek naar de aansluitingstreffer. Na een half uur lukte dat Maurice Heine, uit een hoekschop kopte hij raak. Vervolgens waren de beste kansen voor Zwartemeer. Maurice Heine kon nog een keer alleen op de keeper af maar schoot op de keeper. Een strakke voorzet voor het doel werd door twee Zwartemeerders gemist en de nummer drie schoot in het zijnet. Ook TEVV kreeg nog een goede mogelijkheid. Een vrije trap die in de linkeronderhoek leek te verdwijnen werd nog door keeper Jeroen Lambers gekeerd. Zo bleef de ruststand 2-1.

In de tweede helft drong Zwartemeer aan en hing lang de 2-2 in de lucht. Uit een counter scoorde echter Michel van Brink de 3-1. Uit een vrije trap schoot Bas de Vries vervolgens de 3-2 binnen en Zwartemeer zette nog alles op alles voor de gelijkmaker. Deze bleef echter uit en zo kwam Zwartemeer sneu weg bij TEVV waar het zeker een punt had verdiend. Scheidsrechter Bram Souisa verdiend een compliment voor zijn puik gefloten wedstrijd.

Volgende week dient Zwartemeer aan te treden bij Annen. Met deze wedstrijdinstelling is er alle hoop op succes.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top