EEM Groepenkasten

Spannende finales op Rackem Open in Klazienaveen

klazienaveen rackem open 2017Klazienaveen – Gisteren en vandaag worden op de banen van tennisclub Rackem uit Klazienaveen de halve en hele finales van het Rackem Open gehouden.

De 133 deelnemers hebben afgelopen week al een groot deel van de 162 wedstrijden gespeeld zodat nu bekend is wie voor de hoogste plaatsen gaat spelen. Het deelnemersveld komt uit de hele regio. Naast spelers uit Emmen, Bargeres, Coevorden, Nieuw-Amsterdam-Veenoord zijn er zelfs spelers uit Duitsland, Groningen, Ter Apel en Musselkanaal te vinden op dit toernooi. In de 8e editie van het jaarlijkse toernooi hebben de deelnemers zelfs met extreem hoge temperaturen gespeeld.

Verschillende prijzen

In de 25 verschillende onderdelen maken de deelnemers kans op 50 verschillende prijzen. Dankzij sponsors en vrijwilligers weet tennisclub Rackem elk jaar weer een toernooi neer te zetten waarbij sportiviteit en gezelligheid op een leuke wijze worden gecombineerd.

Spannende finales

Zaterdag kon het publiek op het terras genieten van een paar leuke halve finales en op zondag zijn de finales. Ook dan zal bekend worden wie weer goede zaken heeft gedaan voor het behalen van de Zuidoosthoek Cup. De Zuidoosthoek Cup gaat naar de speler of speelster die de meeste punten heeft verzameld op de toernooien Rue de la Gare Open (TC Bargeres) ,Rackem open, Vesna Open (Nieuw Amsterdam/Veenoord) en het Vince Design Open (Coevorden).Back To Top