EEM Groepenkasten

Spanning stijgt in verkiezing ‘Beste restaurant van Emmen’

beste restaurant van emmen 2017 de witte olifant klazienaveenEmmen – De verkiezing ‘Beste restaurant van Emmen’ van Emmen.nu gaat de laatste stemweek in. Al meer dan 4500 personen hebben hun stem uitgebracht. Het is spannend aan kop.

Kleine verschillen

Bistro 2.53 voert de ranglijst nog steeds aan, maar het verschil met Eetcafé Holt’n Klaos is kleiner geworden en ook de daarop volgende restaurants liggen qua aantal stemmen dicht bij elkaar.

Voor Klazienaveen doen De Witte Olifant en Petit Restaurant “De Kombuys” mee. Ook die staan dicht bij de top 5 en kunnen dus jouw stem goed gebruiken.

De top 5 ziet er als volgt uit:

  1. Bistro 2.53 (13 procent);
  2. Eetcafé Holt’n Klaos (12 procent);
  3. Gasterij ‘Zuidbarge’ (7 procent);
  4. Grieks restaurant Athina (7 procent);
  5. Steakhouse Goodfella’s (6 procent).

Maak kans op een dinerbon

Er zijn maar liefst 46 restaurants waarop tot en met 14 mei gestemd kan worden via www.emmen.nu/restaurant. Meedoen is gratis. Wie zijn of haar stem uitbrengt, maakt kans op een dinerbon ter waarde van € 50,00 te besteden bij een restaurant in de gemeente Emmen.

Onder alle stemmers worden willekeurig meerdere dinerbonnen verloot. Winnaars krijgen halverwege mei automatisch bericht. Emmen.nu maakt dan ook het restaurant met de meeste stemmen bekend.

(Bron: emmen.nu)Back To Top