EEM Groepenkasten

Sparen voor WildLands bij Boni Supermarkten

wildlands emmen klazienaveen24Klazienaveen – Wie gaat er mee op avontuur? Boni Supermarkten en WILDLANDS Adventure Zoo Emmen hebben de handen ineen geslagen en zijn gestart met een Spaaractie.

Van woensdag 8 februari 2017 tot en met dinsdag 14 maart 2017 kunnen klanten van de Boni Supermarkt aan de Langestraat 148 stickers sparen voor een avontuurlijk 3D Spaaralbum en ook nog eens kans maken op leuke prijzen van WILDLANDS.

boni supermarkt neemt c1000 over van klazienaveen

Spaaralbum

In het Spaaralbum zitten 70 verschillende stickers verstopt van de dieren die in WILDLANDS leven. Voor wie nog nooit in WILDLANDS is geweest: het avontuur begint al bij binnenkomst op het Kompasplein, waar iedereen kan kiezen uit drie verschillende werelden. Wordt het de savanne van Serenga, het poolgebied van Nortica of het oerwoud van Jungola? De wereld van WILDLANDS ligt in het Spaaralbum van Boni Supermarkten aan je voeten….

3D-Foto’s en 3D-Bril

Wat uniek is aan het album zijn de 3D-foto’s die bekeken kunnen worden met de bijgeleverde 3D-bril. Hierdoor krijgen de foto’s een extra dimensie en komen de dieren haast tot leven. Het album is opgedeeld in de drie verschillende werelden van WILDLANDS. Voor iedere wereld zijn stickers te sparen van de dieren die hier te vinden zijn en echte speurneuzen vinden diverse interessante weetjes over de dieren. Weet jij bijvoorbeeld wat een python doet als hij zich bedreigd voelt? Of hoe hard een zeeschildpad eigenlijk kan zwemmen?

Kleurwedstrijd en kennisquiz

Doe ook mee aan de kleurwedstrijd of de kennisquiz en win fantastische prijzen! Maak bovendien met je deelname gebruik van de 25% korting op entreekaarten die het park en Boni Supermarkten aanbiedt. Per filiaal zijn er verschillende leuke dierenknuffels te winnen en als superhoofdprijs wordt er een weekend verloot onder de inzenders in een wildcamp van WILDLANDS.

Bij besteding van iedere € 15,00 ontvangen klanten zakjes met plaatjes. Stickers zijn ook te verkrijgen bij een wekelijks wisselend pakket actie-artikelen. Ontvang van maandag 6 februari tot en met woensdag 8 februari een gratis spaaralbum bij besteding van tenminste € 20,00. Klanten ontvangen maximaal 1 gratis album per transactie.

Voor deze actie geldt: op is op! Hierna kost het album € 0,99 per stuk.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de WILDLANDS Spaaractie op www.bonisupermarkten.nl/wildlands.Back To Top