EEM Groepenkasten

Speciaal seniorenarrangement Drentse Fiets4Daagse

fietsen, fietsvierdaagseEmmen/Regio – Van 7 tot en met 10 juli 2015 vindt voor de vijftigste keer de Drentse Fiets4Daagse plaats. Voor de 38e keer is Emmen opnieuw een start- en finishplaats. Dit jaar bieden we onze senioren inwoners op donderdag 9 juli een speciaal seniorenarrangement aan.

Arrangement

Deelnemers worden donderdag 9 juli om 9.00 uur ’s ochtends ontvangen bij de start- en finishplaats. Dit is bij de sportclub Angelslo op het sportpark Meerdijk in Emmen. Daarna start u eerst met een gezamenlijke warming-up. Vervolgens kunt u genieten van een unieke fietstocht van 40 kilometer door het Drentse landschap. Tijdens de fietstocht kunt u een puzzeltocht doen. Hier zijn mooie prijzen mee te winnen. U sluit deze sportieve dag af met een gezamenlijke maaltijd in de grote tent bij de finishplaats. Het arrangement is alleen geldig voor donderdag 9 juli in Emmen. Iedereen kan aan deze dag meedoen. Dus ook mensen die niet aan de andere dagen van de Fiets4daagse  meedoen. Lijkt het u leuk om een dag door het prachtige Drentse landschap te fietsen? En wil u wel kans maken op de prijs van de puzzeltocht? Maak dan gebruik van het fietsarrangement.

Aanmelding

Aanmelden uiterlijk vóór vrijdag 3 juli. De kosten voor het arrangement zijn € 12,50 per persoon. Dit bedrag betaalt u bij ontvangst op donderdagochtend 9 juli.
U kunt zich aanmelden bij Petra van den Bosch, zij is Buurtsportcoach Senioren bij de gemeente Emmen.
Aanmelden kan telefonisch via 06 – 11 39 43 01 of via het e-mailadres p.vdbosch@emmen.nl .

(Bron: gemeente Emmen)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top