EEM Groepenkasten

Speciale activiteiten tijdens de Knotsgekke Winkelweek

water, lichtshow, watershowKlazienaveen – Van 17 tot en met 24 oktober is er weer de Knotsgekke Winkelweek. Klazienaveen staat dan weer helemaal bol van de vele fantastische activiteiten en aanbiedingen bij diverse winkeliers.

Pompoenenmarkt/wedstrijd

Zaterdag 17 oktober is er bij de Jumbo een Pompoenenmarkt/wedstrijd van 9.00 tot 17.00 uur. Diegene die het juiste gewicht raadt van de Jumbo-pompoen wint een goed gevulde groentetas. Ook zijn er meerdere waardecheques te winnen voor de mooiste uitgesneden en/of aangeklede pompoenen.

Mystery Shopper

Ook de inmiddels alom bekende Mystery Shopper is natuurlijk weer van de partij. De Mystery Shopper zal maar net jouw rekening betalen op het moment dat jij een groot (of klein) bedrag af moet rekenen bij de kassa. Deze Mystery Shopper is de hele week actief in het gehele centrum, dus is er voor iedereen een kans om het aankoopbedrag niet zelf te moeten betalen!

Spectaculaire afsluiting

De afsluiting van de Knotsgekke Winkelweek is dit jaar erg spectaculair! Op zaterdagavond 24 oktober is er een speciale koopavond onder de naam Moonlight Presentation Shopping. Op deze avond zijn de winkels tot maar liefst 22.00 uur geopend en is er een markt met zowel handelsproducten als horecakramen uit heel Klazienaveen. Het wordt dus erg gezellig met hapjes, drankjes, muziek, sfeerverlichting over het water, trends, koopjes. Maar het meest opzienbarende is toch echt wel de spectaculaire water-, licht- en muziekshow boven het kanaal in het centrum van Klazienaveen, tussen Schip 1 en Schip 2. Er zal een reusachtig groot fonteinenspektakel plaatsvinden, te vergelijken met de fonteinen in Las Vegas of Barcelona. Deze afsluiting mag u dus absoluut niet missen!

(Bron: Dorpskrant Klazienaveen)

from to
Winkelen


Back To Top