EEM Groepenkasten

Speciale editie Bruna Literair Café met Rosa Da Silva

Klazienaveen draait door Bruna

Klazienaveen – Maandag 9 maart aanstaande is een speciale editie van het Bruna Literair Café. “KLAZIENAVEEN DRAAIT DOOR” is het thema van deze speciale avond, een avond op dezelfde manier en in dezelfde opstelling als het van TV bekende “De Wereld Draait Door”, met interviews, muziek, poëzie, geschiedenis en nog veel meer.

Rosa da Silva

Speciale gast tijdens deze speciale editie van het Bruna Literair Café is Rosa da Silva. Rosa da Silva is in 1986 geboren in Klazienaveen en is met name bekend geworden als hoofdrolspeelster in de theatervoorstelling over het leven van Anne Frank. Rosa speelt hierin Anne Frank. Deze voorstelling, die nog steeds draait, ging op 8 mei 2014 onder toeziend oog van Koning Willem-Alexander in première. Vorig jaar heeft Rosa nog de Drentse Talentprijs Cultuur 2014 van Kunst en Cultuur Drenthe gewonnen.

Overige gasten

Overige gasten zijn onder andere Gezienus Omvlee (dichter), Leonie ten Velde (auteur), Jans Jagt (geschiedenis Klazienaveen), Gerwin Groote (columnist), Henri Pol (zanger). De presentatie van deze enerverende avond is in handen van Angelique Martens van RTV Emmen.

Kaarten

Het Bruna Literair Café wordt zoals altijd gehouden in De Witte Olifant in Klazienaveen. Deze keer is het echter niet op een dinsdag, maar op een maandagavond, te weten maandag 9 maart aanstaande. Wil jij daar ook bij zijn? Vanaf morgen zijn de kaartjes te koop bij de Bruna en De Witte Olifant, beide in Klazienaveen. Wees er snel bij, want vol is vol! De zaal is geopend vanaf 19.30 uur, het Literair Café begint om 20.00 uur.

Rosa da Silva Anne Frank

Rosa da Silva als Anne FrankBack To Top