EEM Groepenkasten

Spelers en begeleiders Hurry-Up kunnen naar Portugal

hurry-up zwartemeer handbal sponsoractie sponsorenZwartemeer – De spelers en stafleden van Hurry-Up kunnen hun koffers pakken. Alle 21 teamleden zijn door de sponsoractie verzekerd van een ticket naar Portugal.

Als eerste Nederlands team ooit staat Hurry-Up in de halve finale van de EHF Challenge Cup. Op zaterdag 22 april wordt de uitwedstrijd in Lissabon tegen Sporting CP gespeeld. Dat kost de club veel geld, omgerekend € 351,19 per persoon om precies te zijn.

‘Stuur een speler naar Portugal’

Om dat te kunnen bekostigen bedacht de club een ludieke actie: ‘Stuur een speler naar Portugal’. Fans en bedrijven konden via de website de kosten van de reis van een speler of staflid naar Portugal voor hun rekening nemen. Die actie bleek een groot succes, want inmiddels hebben alle 21 teamleden een sponsor gevonden en kunnen hun koffers pakken.

Bedankje

De sponsoren van deze actie krijgen als bedankje een naamsvermelding op de website van Hurry-Up, een gesigneerd shirt van de gesponsorde speler, een seizoenskaart van 2017-2018 en de entree voor het thuisduel tegen Sporting CP.

Bekijk hier de pagina van de sponsoractie op de website van Hurry-Up.

(Bron: RTV Drenthe)Back To Top