EEM Groepenkasten

SPOED: Trainer en leider gezocht voor KZC JO17-3 (B3)

sjo kzc08 voetbal klazienaveen zwartemeer combinatieKlazienaveen – Voor de B3 van KZC zijn we op zoek naar een trainer / coach en een leider. De spelers van dit team, spelend in de 3e klasse, staan te trappelen om te kunnen voetballen, maar hebben hiervoor wel een trainer en leider nodig.

Alle voorwaarden zijn aanwezig om er een leuk seizoen van te maken. Er zijn genoeg spelers, de materialen zijn goed voor elkaar en de jongens zijn topfit om het seizoen te kunnen starten.

Trainer

Je traint op dinsdag en donderdag van half 7 tot half 8. In overleg is het mogelijk om 1 training te geven in plaats van 2. Heb je wel affiniteit met jongens van deze leeftijdsgroep en ken je het spelletje, maar vind je het moeilijk om week in week uit een goede training op touw te zetten? Geen probleem. De hoofdtrainer van deze leeftijdscategorie zal je begeleiden en zorgen voor uitgewerkte trainingen, waarin je eventueel je eigen ideeën ook in kwijt kunt.

Coach

Het zou het mooiste zijn wanneer de trainer ook coach kan zijn op de zaterdag. JO17-3 (B3) speelt haar wedstrijden thuis om 11.15u. Tijden voor uitwedstrijden zijn uiteraard afhankelijk van de uitpartij, maar meestal zal er in de ochtend gespeeld worden.
Als je wel wilt trainen maar niet aanwezig kunt zijn bij de wedstrijden, meld je dan ook!

Leider

Naast een coach zoekt het team nog een leider, die kan zorgen dat de (digitale) wedstrijdpapieren in orde worden gemaakt en die er samen met de coach voor zorgt dat het elftal een leuke en positieve groep blijft. In principe hoeft de leider alleen op wedstrijddagen beschikbaar te zijn.

De club, maar met name de leuke spelersgroep zou het bijzonder op prijs stellen als er begeleiding gevonden kan worden, want alleen dan kan KZC JO17-3 voetballen!

Thijs Jansen
Hoofdtrainer JO17

Kijk voor meer informatie op www.sjokzc08.nl of neem contact op met Hoofd Jeugd Opleiding Harm Kiers: 06-10282866.Back To Top