EEM Groepenkasten

Sponsoravond JMS Hurry-Up: eten en netwerken

sponsoravond JMS Hurry-upKlazienaveen/Emmen – Dinsdagavond 22 december jl. was er een grandioze sponsoravond van JMS Hurry-Up bij Osteria Dal Baffo in Emmen.

Hendrikus Velzing

Na een korte maar krachtige speech van voorzitter Hendrikus Velzing en een korte maar sterke voordracht over coachen en leidinggeven, konden de ruim 100 aanwezigen genieten van het overheerlijke eten bij Dal Baffo. Naast de sponsoren waren ook het bestuur, Stichting Topsport Drenthe en diverse media vertegenwoordigd.sponsoravond JMS Hurry-up

Lekker eten en vooral netwerken

Zoals gebruikelijk op een sponsoravond was er nu ook weer ruimschoots de tijd om te netwerken. JMS Hurry-Up en voorzitter Hendrikus Velzing, zelf een begenadigd zakenman, hebben netwerken namelijk (terecht) hoog in het vaandel staan. Netwerken is namelijk uiterst belangrijk (zo niet cruciaal) voor succes in het bedrijfsleven. Het is dé manier om aan een nieuwe baan te komen, klanten te vinden en goed op de hoogte te blijven Een goed netwerk biedt namelijk vele kansen. sponsoravond JMS Hurry-upNaast de sociale contacten biedt het namelijk ook volop kansen op het gebied van opdrachten, banen, projecten, fusies, personeel, kennis, nieuwe klanten, goederen en ga zo maar door. De beste kansen worden altijd gedeeld binnen het eigen netwerk van personen, vaak al voordat ze überhaupt naar buiten komen! Sponsoren van JMS Hurry-Up hebben hiermee duidelijk een streepje voor.

Kansen via netwerken

Denk bijvoorbeeld aan een goede vriend die zijn auto wil verkopen. Hij heeft een prima auto voor een mooie prijs. Voordat hij zijn auto aanbiedt aan het grote publiek gunt hij eerst zijn vrienden de
mogelijkheid de auto te kopen. Mocht geen van hen interesse hebben kan hij het altijd nog verkopen aan een onbekende. Op zakelijk niveau gaat het precies zo. Stel, je krijgt de opdracht een aantal bedrijfsbusjes te bestellen voor de afdeling ‘import/export’. Je kent toevallig nog een oude bekende met een eigen autogarage. Je kunt natuurlijk ook een andere garage kiezen, maar waarom zou je het die oude bekende niet gunnen? Misschien matst hij jou met wat extra vriendenkorting waar jouw baas weer blij van wordt. Je kunt je wel voorstellen dat dit niet alleen gebeurt bij de aankoop van goederen. Ook in de banenmarkt komt dit voor.

Nuttig

Al met al een zeer nuttige avond voor alle aanwezigen onder het genot van al het overheerlijke eten dat door Dal Baffo werd geserveerd.

sponsoravond JMS Hurry-up

(Foto’s: Bennie Wolbers)Back To Top