EEM Groepenkasten

Spontane actie voor vrijwilligers Club van 15

club van 15Zwartemeer – De vrijwilligers van de Club van 15 van handbalvereniging Hurry-Up werden vandaag spontaan verrast met een rollade actie. Dit vanwege hun tomeloze inzet tijdens het onlangs zeer geslaagde Protos Weering Toernooi. “En omdat wij erg blij zijn met onze vrijwilligers, willen wij dat met deze verrassing extra benadrukken, deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Slagerij Grouwe”, aldus woordvoerder Jan Wever. Op de foto ontvangt Marco Rijsdijk van groente en fruit Rijsdijk Klazienaveen als een van de ruim 95 vrijwilligers de eerste rollade uit handen van Rene Stuifzand en Alwin Drent.

De Club van 15

club van 15

Op de foto van links naar rechts: Jan Wever, Alwin Drent, Rene Stuifzand en Maarten Paas. Op de foto ontbreekt Wout van Beek.

De Club van 15 is een orgaan binnen de Handbalvereniging Hurry-Up, die de vereniging op een heel breed vlak steunt. Iedereen kan lid worden van de Club van 15, de bijdragekosten zijn per seizoen € 15. Hiervoor ontvangt het lid ook vele voordelen binnen de vereniging terug, maar het uitgangspunt van de Club van 15 is, dat de handbalvereniging een warm hart wordt toegedragen. Elk team of commissie binnen de vereniging kan een beroep doen op de Club van 15, maar de Club van 15 bepaalt of er een bijdrage geleverd gaat worden en hoeveel dat is. Vorig jaar werd door de Club van 15 in Zwartemeer de zeer bekende “potgrondactie” georganiseerd. Ook werd er al een geheel verzorgde dag naar een stad van één de tegenstanders van Heren 1 georganiseerd.

Mogelijke doelen

Te denken valt bijvoorbeeld aan het Sinterklaasfeest voor de jeugd, (buitenlandse) jeugdtoernooien, sfeer acties voor de thuiswedstrijden, schoolhandbal en ga zo maar door, mogelijkheden te over.

Meer informatie

Draagt u de handbalvereniging Hurry-Up ook een warm hart toe? Wordt dan ook ondersteunend lid van de Club van 15! Uw bijdrage wordt bijzonder gewaardeerd!
Voor meer informatie over handbalvereniging Hurry-Up en de Club van 15 kunt u hier terecht.Back To Top