EEM Groepenkasten

Sportief Klazienaveen nu officieel een vereniging

vereniging sportief klazienaveen 2016Klazienaveen – De werkgroep Sportief Klazienaveen, voorheen Olympisch Klazienaveen is officieel omgezet naar een Vereniging. Gisteren, vrijdag 30 december 2016, werd de akte hiervoor ondertekend.

Olympisch Dorp

In 2013 én in 2014 is Klazienaveen verkozen tot Olympisch Dorp van de provincie Drenthe. De Olympische Vlam werd hiervoor lopend uit Grolloo gehaald. Ter ere van deze titel was er een werkgroep in het leven geroepen om daaraan nog meer handen en voeten te geven: de werkgroep Olympisch Klazienaveen. Dit was een belangrijke impuls voor het toch al zo sportieve Klazienaveen. In deze werkgroep waren alle sportverenigingen van Klazienaveen vertegenwoordigd.

Van Olympisch Klazienaveen naar Sportief Klazienaveen

Na de 2 jaren dat Klazienaveen Olympisch Dorp was, is de werkgroep Olympisch Klazienaveen hernoemd tot de werkgroep Sportief Klazienaveen. Een andere naam, maar nog steeds hetzelfde doel. In de afgelopen jaren heeft deze werkgroep al diverse mooie projecten gerealiseerd, zoals het beachveld en de daarvoor gelegen fietscrossbaan op het sportpark. De werkgroep houdt regelmatig bijeenkomsten samen met de verenigingen, waarbij allerlei onderwerpen aan bod komen.

Vereniging

Nu heeft deze werkgroep een officiële status gekregen door het om te zetten in een vereniging. Gisteren, vrijdag 30 december 2016, is daarvoor de akte getekend door Gezienus Wolters, Jans Jagt en Bertus Mensen bij Veen & Veste Notarissen in Klazienaveen. Tijdens de eerst volgende officiële vergadering zal het volledige bestuur samengesteld worden. Alle verenigingen in Klazienaveen kunnen lid worden van de Vereniging Sportief Klazienaveen.

Overkoepelend sportplatform

Sportief Klazienaveen kan nu worden gezien als een overkoepelend sportplatform. Met deze vereniging heeft Klazienaveen nu ook een belangrijke(re) stem richting de gemeente. Bovendien is Sportief Klazienaveen vertegenwoordigd in de Erkende Overleg Partner (EOP, Dorpsraad).

Nieuwjaarsbijeenkomst

De eerste activiteit is op de Nieuwjaarsbijeenkomst voor alle sportverenigingen op 18 januari 2017.

vereniging sportief klazienaveen 2016

vereniging sportief klazienaveen 2016

vereniging sportief klazienaveen 2016

vereniging sportief klazienaveen 2016Back To Top