EEM Groepenkasten

Sportlandgoed opent live-cooking Grill- en Steakhouse op 5 maart

grill en steakhouse sportlandgoed zwartemeer - headerZwartemeer – Sportlandgoed Zwartemeer opent op zaterdag 5 maart aanstaande haar nieuwe Grill- en Steakhouse.

Het is echter niet zomaar een Grill- en Steakhouse, want hier ga je genieten van de live-cooking van chef-kok en tevens specialist op het gebied van bbq en grillgerechten Eric van Lier. Onder het toeziend oog van de gasten bereidt hij de meest heerlijke soorten vlees. Natuurlijk mogen de gasten ook zelf grillen, al dan niet met de nodige tips van de chef-kok. Kortom: een mix van live-cooking en workshop, net zoals de gast zelf graag wil.

“Eten wordt een ware belevenis”

Het Sportlandgoed is uiteraard maar al te trots dat Eric van Lier hun team komt versterken. Eigenaar Albertus Germs: “Met deze nieuwe Grill- en Steakhouse zijn wij een nieuwe weg ingeslagen. Een langgekoesterde wens gaat hierbij in vervulling. Geen stijve à la carte gerechten, maar de nadruk op genieten van een heerlijk avondje “eetplezier” in een gezellige en gemoedelijke sfeer. Eten wordt op deze manier een ware belevenis.”

Iedereen is van harte welkom in het nieuwe Grill- en Steakhouse. Van te voren reserveren is gewenst, zowel voor de opening als iedere andere dag. Dat kan via telefoonnummer 0591 – 31 46 54 of 06 – 52 65 49 00, via Facebook of via e-mail: info@sportlandgoed.nl.

Paasbrunch

Ook voor de Paasbrunch staan er heerlijke gerechten klaar in het nieuwe Grill- en Steakhouse, waarbij je ook gezellig je eigen ei of hamburger kunt bakken! Dat is pas leuk voor de kinderen! Ook hiervoor Paasbrunch is reserveren gewenst via bovenvermelde telefoonnummers, facebook of e-mail.

De openingstijden van Grill- en Steakhouse Sportlandgoed: vrijdag en zaterdag van 16.00 uur tot 22.00 uur en op zondag van 14.00 uur tot 22.00 uur.

Sportlandgoed

Verlengde van Echtenskanaal N.Z. 2
7894 EA Zwartemeer
Tel: 0591 – 31 46 54 of 06 – 52 65 49 00
Website: www.sportlandgoed.nl
E-mail: info@sportlandgoed.nl
Facebook: www.facebook.com/sportlandgoed.nl
Facebook Grill- en Steakhouse: www.facebook.com/EtenbijdeBoer/

grill en steakhouse sportlandgoed zwartemeerBack To Top