EEM Groepenkasten

Spulletjes, boeken- en kledingmarkt Kerk Dordsedijk Klazienaveen

spulletjesmarkt kerkKlazienaveen – Op zaterdag 21 mei a.s. houdt de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Klazienaveen e.o. haar traditionele jaarlijkse spulletjesmarkt.

Opbrengst voor onderhoud

De spulletjesmarkt, waarop onder andere ook boeken, kleding en andere inbreng te vinden is, wordt zoals vanouds in en rond de Vrijzinnige Kerk aan de Dordsedijk 5 te Klazienaveen gehouden. De opbrengst van deze markt is bestemd voor het onderhoud van dit stereotype kerkje op de hoek van de Dordsedijk en de Jhr. de Jongestraat in Klazienaveen.

Veel bruikbare spullen

Er zijn in het afgelopen jaar weer heel veel bruikbare spullen ingezameld. Ook is er een grote voorraad zo goed als nieuwe kleding ingebracht. Daarnaast kunt u een keuze maken uit honderden boeken. Ook zijn er eigen gebakken taarten, koeken en andere lekkernijen verkrijgbaar en natuurlijk ontbreekt ook onze bloemenkraam niet. In de kerk is tegen een kleine vergoeding een kopje koffie/thee met cake of koek te verkrijgen. De verkoop begint om 9.00 uur en u kunt er terecht tot 14.00 uur ’s middags.

Waar: Vrijzinnige kerk Dordsedijk 5 Klazienaveen
Wanneer: zaterdag 21 mei van 9.00 uur tot 14.00 uur

Algemeen


Back To Top