EEM Groepenkasten

Staalbouw Oost B.V. verder als Huls Staalbouw B.V.

huls staalbouw oost giraffe a37 Zwartemeer – Staalbouw Oost B.V. uit Zwartemeer gaat vanaf 1 januari 2017 verder onder de nieuwe naam “Huls Staalbouw B.V.”. Staalbouw Oost B.V. was destijds betrokken bij de montage van de giraffe langs de A37.

Het is alweer 5 jaar geleden dat afscheid is genomen van de heren Bruins en Wegkamp. In deze tijd is er veel veranderd binnen het bedrijf. Hierbij kan de nadruk worden gelegd op het opzetten van een kwaliteitssysteem conform de norm NEN-EN 1090 (levering van dragende constructiedelen met een CE-verklaring).

Kwaliteit, betrouwbaar en snelle levering

Ondanks het moeizame economische klimaat is Staalbouw Oost B.V. door kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle levering alsmede de voornoemde wijzigingen een stabiele en betrouwbare partner voor haar relaties geworden. Hiermee tonen zij een goede positie in de markt te hebben verworven.

De bedrijfsgegeven blijven ongewijzigd, met uitzondering van de bedrijfsnaam, het e-mailadres (info@huls-staalbouw.nl) en website (www.huls-staalbouw.nl). De nieuwe website zal medio halverwege januari gereed zijn.

Huls Staalbouw B.V.

Kamerlingswijk OZ 8c
7894 AJ Zwartemeer
Telefoon: 0591 – 39 12 86
E-mail: info@huls-staalbouw.nl
Website: www.huls-staalbouw.nlBack To Top