EEM Groepenkasten

Staat de Beste Jongerenkeet van Nederland 2016 toevallig in Klazienaveen?

jongerenketenRegio – Voor alweer het 7e jaar gaat Plattelandsjongeren.nl op zoek naar de beste jongerenkeet van Nederland. De wedstrijd, waar jongerenketen gevestigd op het platteland aan kunnen deelnemen, loopt tot 1 december 2016. De winnende keet krijgt de befaamde titel ‘Beste Keet van Nederland’. De beste keet wint een optreden van de beste boerenrockband van Nederland: Mooi Wark!

De wedstrijd

Je kunt met je keet meedoen aan de wedstrijd ‘De Beste Keet van Nederland 2016’ door je hier aan te melden of een mail te sturen naar info@plattelandsjongeren.nl. Via een profiel kun je laten zien hoe goed je je keet hebben georganiseerd op het gebied van thema’s als ‘veiligheid’, ‘alcoholbeleid’ en ‘uitstraling’. Daarnaast volg je met je keetvrienden een workshop die op de 7 Keetkeurthema’s ingaat. Deze workshop wordt gegeven door een jonge keetadviseur die door middel van interactieve opdrachten en een scoresysteem elke keet beoordeelt. Een leuke gezellige avond dus!

Prijzen

Op 1 december 2016 worden de 3 beste jongerenketen bekend gemaakt. De keet met de beste score gaat er vandoor met de titel ‘De Beste Keet van Nederland 2016’. De winnende keet ontvangt een exclusief optreden van Mooi Wark in hun keet. De nummer 2 ontvangt kaarten voor een optreden en een ontmoeting en de nummer 3 ontvangt een goodiepakket van Mooi Wark.

Imago

Tot nu toe halen voornamelijk alleen maar negatieve verhalen over jongerenketen de media. Wij willen samen met jullie laten zien dat dit anders is en dat het belangrijk is dat er jongerenketen zijn.jongerenketenWij zijn ervan overtuigd dat jongeren prima in staat zijn om alles rondom hun keet op een verantwoorde manier te regelen. Jullie toch ook? Doe dus mee, zet Klazienaveen ook hiermee op de kaart, en geef jullie op! Ook worden er door Keetkeur nog Keetadviseurs gezocht.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top