EEM Groepenkasten

Start Monarch Rally 2015 bij Autobedrijf van Veggel

monarch rallyKlazienaveen –  De start van de Monarch Rally is dit jaar bij Autobedrijf van Veggel te Klazienaveen, en wordt verreden op zaterdag 18 april aanstaande.

Doel

Het doel van deze Rally is om op 19 juni 2015 tot 4000 chronisch zieke en gehandicapte kinderen, hun ouders en nog thuiswonende broers en zussen een niet te vergeten, een bijzonder dierentuinbezoek bij het Dierenpark Emmen aan te kunnen bieden. De opbrengsten die de Rotary-club Emmen met deze Monarch Rally bijeenbrengt komt helemaal ten goede aan “Dreamnight at the Zoo”. Samen met de vele vrijwilligers, entertainers, musici en dierenparkmedewerkers, die onbezoldigd hun handen uitsteken en hun diensten aanbieden, zetten wij ons in voor deze dag! Draag dus ook uw steentje bij en schrijf u ook in voor de Monarch Rally.

Beleef een bijzondere dag

Beleef en ontdek tijdens de Monarch Rally mooie plekjes in Drenthe en Duitsland en maak kennis met cultuur- en natuurhistorische wetenswaardigheden. Vele bijzondere locaties en markante punten passeren de revue. Voor slechts 100 euro per equipe (2 personen) krijgt u een bijzondere dag, verzorgd met onder andere lunch en buffet. De inschrijvingen zijn open! Er zijn slechts 75 plaatsen beschikbaar, dus schrijf u nog snel in zodat u verzekerd bent van een startplaats. U kunt ook financieel steunen door een donatie/sponsoring te doen, u kunt dit aangeven op het inschrijfformulier.

Programma

10:00 uur  Ontvangst met koffie en krentenwegge bij Autobedrijf Van Veggel in Klazienaveen.
Uitreiking rallybenodigdheden (rallyschild, reglement, routeboek) gevolgd door een uitleg.
10.31 uur   Start eerste equipe.
Halverwege de route kunt u genieten van een heerlijke lunch. De locatie wordt nog even geheim gehouden.
16:00 uur  De eerste equipes komen (mits goed gereden) rond deze tijd aan op de geplande eindlocatie. Ook dit blijft nog even een verrassing.
18:00 uur  De Monarch Rally wordt beëindigd met een gezamenlijk buffet. Na het buffet is de prijsuitreiking.

Er wordt uitgereikt: Een wisseltrofee en beker voor het eerste prijswinnaars duo. Ook de duo’s voor de tweede prijs, derde prijs en de meest originele equipe ontvangen een beker. Natuurlijk wordt er ook een aanmoedigings-/pechprijs uitgereikt.

Algemeen


Back To Top