EEM Groepenkasten

Start Monarch Rally op 2 april bij Autobedrijf van Veggel

Monarch Rally 2015 KlazienaveenKlazienaveen – Ook dit jaar is de start van de Monarch Rally, op zondag 2 april, bij Autobedrijf van Veggel aan de Kruizemunt 22 in Klazienaveen.

Er zullen rond de 80 equipes aan de start verschijnen. Gezamenlijk realiseren ze een mooi bedrag voor de vlinderkinderen te realiseren. Dit geld wordt ingezameld door het aanbieden van sponsorpakketten.

3e Monarch Rally

De Rotaryclub Emmen-Monarch organiseert dit jaar haar 3e Monarch Rally. De leden van Rotaryclub Emmen Monarch zetten zich herhaaldelijk in om geld bijeen te brengen voor goede doelen en organisaties die een steuntje in de rug verdienen. De club steunde met de Monarch Rally in 2015 de Dreamnight at the Zoo en in 2016 hospice ’t Huis van Heden in Emmen.

Monarch Rally 2015 Klazienaveen

Vlinderkind

Dit voorjaar gaat de opbrengst naar het onderzoek naar de zeldzame ziekte Epidermolysis Bullosa. Dit is een erfelijk, vooralsnog ongeneeslijke huidaandoening. Debra Nederland, de patiëntenvereniging voor mensen met EB, en de stichting Vlinderkind, de fondsenwervende organisatie voor onderzoek naar EB, zochten hiervoor een mooi onderzoek uit, uitgevoerd het UMCG, en dat de patiënten met EB zal helpen. Met de Monarch Rally ondersteunt de Rotaryclub dit onderzoek en daarmee Debra Nederland en Vlinderkind. Zie www.debra.nl of www.vlinderkind.nl voor meer informatie.

Langs de mooiste plekjes

Zondag 2 april start de 3e Monarch Rally vanuit Klazienaveen, wederom bij Autobedrijf van Veggel. Belangstellenden kunnen zich opgeven voor deze volledig verzorgde dag. Deze rally is voor iedereen toegankelijk, deelnemers hoeven niet geoefende rallyrijders te zijn, ook zijn er geen speciale wensen met betrekking tot de auto waarmee je rijdt. De deelnemers komen langs mooie plekjes in Drenthe, Groningen en Duitsland. Tijdens de rit maak je kennis met cultuur- en natuurhistorische wetenswaardigheden. Vele bijzondere locaties en markante punten passeren de revue en een klein wedstrijdelement maakt deze toertocht nog leuker!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.monarchrally.nl.

Autobedrijf van Veggel

Kruizemunt 22
7892 AB Klazienaveen
Telefoon: 0591 564696
Website: www.autobedrijfvanveggel.nl
E-mailadres: info@autobedrijfvanveggel.nlBack To Top