EEM Groepenkasten

Start Running Now vanaf maandag 11 september in Klazienaveen

loopgroep noord nederland klazienaveen sportboxx start running now hardlopenKlazienaveen – Maandag 11 september start Loopgroep Noord Nederland met een Start Running Now groep. De rest van het jaar werk je onder begeleiding van gemotiveerde, KNAU gediplomeerde trainers toe naar een afstand van 4 mijl.

Deze training is volledig gericht op diegene die al een tijdje niet meer gesport heeft door allerlei omstandigheden, of diegene die eindelijk zich wel eens fit en sterk wil voelen en nu voorzichtig weer wil beginnen.

Begin op nul

Het schema dat je volgt is dus ook gebaseerd op iemand die op ‘nul’ begint. Met 2 trainingen per week op de mooi en veilige hardloopbaan “De Luna” zie je dat je conditie, kracht en snelheid met sprongen omhoog zullen gaan.

Ben je al lid en ben je er een tijdje tussen uit geweest in verband met een blessure of een andere reden, dan is dit misschien een mooi moment om weer rustig te beginnen.

Start Running Now

De Start Running Now Groep traint op maandag en woensdagavond om 19:00 uur op de hardloopbaan, De Luna (Leeuw 1 Klazienaveen naast de sporthal).

De kosten voor een niet-lid van de loopgroep bedragen € 25,-. Behalve 6 weken (2x per week) trainen!!! ontvang je per e-mail ook nog een interessante SportBoxx -waardebon.

Meedoen?

Schrijf je dan in middels het formulier onder het kopje Sportboxx Clinics op de site van Loopgroep Noord Nederland www.loopgroepnoordnederland.nlBack To Top