EEM Groepenkasten

Stem op Pleuni en help haar naar Expeditie Robinson

pleuni de boer expeditie robinson 2018Klazienaveen – Pleuni de Boer wil graag meedoen aan aan het van TV bekende programma Expeditie Robinson. Zij heeft daarvoor jou stem nodig! Stem op Pleuni en help haar aan een ticket voor Expeditie Robinson! Meedoen is volledig gratis!

Stem op Pleuni

Pleuni de Boer is een goede vriendin van Suzanne Kleine, oud-inwoonster van Klazienaveen. Suzanne meldde dat Pleuni graag mee wil doen aan Expeditie Robinson, maar ze heeft daarvoor wel voldoende stemmen nodig.

“Al jaren ben ik trouwe kijker van Expeditie Robinson. Nu de kans zich aanbiedt dat ik zelf mee kan doen, grijp ik die met beide handen aan! Het lijkt me geweldig om mee te mogen doen en het uiterste van mezelf te vragen. Ik ben sportief, hou van uitdagingen en ben een echte teamplayer. Stem op mij en help mij kans te maken mee te mogen op expeditie!”, aldus Pleuni op de website van Expeditie Robinson.

De enige vrouw

Naast het feit dat Pleuni zeer sportief en een echte teamplayer is, is ze bovendien nog de enige vrouw in de selectie! Wacht daarom niet en breng je stem uit op Pleuni! Klik op de link, klik op de knop Stemmen en klaar! Wil je haar aan nog meer stemmen helpen? Deel dan de link en wie weet zien we Pleuni terug in de volgende editie van Expeditie Robinson.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top