EEM Groepenkasten

Stemmen jullie Stichting Joëlle’s Helping Hand naar de winst?

stichting joelle helping hand rabobank emmen coevordenRegio – Stichting Joëlle’s Helping Hand geeft financiële ondersteuning aan minima, wiens kind is opgenomen op de Kinder Intensive Care van het UMCG, Universitair Medisch Centrum Groningen.

De Rabobank Emmen-Coevorden geeft verenigingen of stichtingen een steuntje in de rug. Rabobank Emmen-Coevorden levert graag een aandeel in elkaar. Daarom roept de bank haar klanten en leden op om te stemmen op hun favoriete vereniging of stichting. Wie gun jij een financieel steuntje in de rug? Stem de vereniging of stichting van je keuze naar de winst!

stichting joelle helping hand

Stemmen

Om te stemmen ga je naar de site www.rabobank.nl/emmen-coevorden en geef door wie een steuntje in de rug verdient. Er zijn 4 categoriën, geef jouw stem in de categorie zorg aan Joëlle’s Helping Hand en draag bij aan een steuntje in de rug ter waarde van € 3.500, € 2.500 of €1.500 euro. Op 31 oktober 2016 worden in het nieuwe Atlas Theater de prijswinnaars bekend gemaakt. Stichting Joëlle’s Helping Hand hoopt op 1 van de 3 prijzen, maar daar zijn ze wel jouw hulp bij nodig.Back To Top