EEM Groepenkasten

Sterk optreden tafeltennisheren Itass DTK’70

teamfoto itass dtk 70 2016Klazienaveen – De tafeltennissers van Itass DTK’70 hebben een uitstekend resultaat behaald tegen Westa uit Wessem. Het team uit Klazienaveen won met 6-0 en zette daarmee de sterke reeks van de afgelopen wedstrijden voort.

Namens Itass DTK’70 speelden Barry Wijers (2e van links), Koen Hageraats (rechts) en Nathan van der Lee (links). In de eerste wedstrijd van de middag boekte Wijers een relatief eenvoudige zege op Ibrahim Yildiziar. Koen Hageraats liet daarna Rino Alberts kansloos en boekte een 3-0 overwinning. De partij tussen Nathan van der Lee en Qiang Liu was een wedstrijd vol spanning. Van der Lee kwam zowel in de eerste en tweede game met 6-9 achter, maar wist knap terug te knokken en beide games te winnen. De derde game werd een prooi voor Qiang, maar in de vierde game trok Van der Lee met 17-15 de wedstrijd naar zich toe. De overwinning van Van der Lee betekende een knappe 3-0 voorsprong in de pauze voor Itass DTK’70.

Boeiend en attractief

Na de pauze noteerde Barry Wijers het vierde wedstrijdpunt voor het team uit Klazienaveen. Rino Alberts werd met 3-0 aan de kant gezet. In een boeiend en attractief duel rekende Van der Lee af met Yildiziar. De laatste wedstrijd van de middag ging tussen Hageraats en Qiang. Een getergde Hageraats moest de eerste game ruimschoots aan Qiang laten, maar daarna gingen alle remmen los. Hageraats liet met gevarieerd en aanvallend tafeltennis Qiang kansloos. Door de 3-1 overwinning van Hageraats behaalde Itass DTK’70 de maximale score van 6-0.

Beker

De 6 punten betekenen dat Itass DTK’70 de eerste plaats in de eredivisie stevig in handen houdt. Coach en speler Barry Wijers: “Westa heeft een lastig team en we zijn erg blij met het behalen van het maximale resultaat. Op 11 december mogen we spelen om de beker en deze zege geeft ons veel vertrouwen.”

Op 11 december vindt in Den Bosch de final four plaats. Tijdens dit evenement strijden de vier sterkste team uit de eredivisie om de nationale beker. Itass DTK’70 is als eerste geplaatst.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top