EEM Groepenkasten

Steun Energy4Kids en help Betty de Cime De La Bonette op

stichting energy4kids alpenchallenge benefietconcertKlazienaveen – Na maanden lange voorbereiding is het dan volgende week eindelijk zover. Betty Enninga gaat, samen met nog 10 anderen, de Cime De La Bonette (2802m) op om geld in te zamelen voor Stichting Energy4Kids. Stichting Energy4Kids financiert wetenschappelijk onderzoek naar het ontstaan en de behandeling van energiestofwisselingsziekten en investeert in veelbelovende onderzoeken die de kwaliteit van leven van kinderen met een energiestofwisselingsziekte kunnen verbeteren.

Energy4Kids Alpenchallenge

Enige tijd geleden is het plan ontstaan voor de Energy4Kids Alpenchallenge. Hierbij is het de bedoeling om geld in te zamelen door de Cime de la Bonette door deze berg al fietsend of wandelend te beklimmen. De beklimming van de Cime de la Bonette (2.802m) is voor wielrenners een van de zwaarste uitdagingen in de wielersport. Voor hardlopers en wandelaars een loodzware klim naar de top, over de hoogst geasfalteerde weg in Europa. Het gemiddelde stijgingspercentage is 6,7% over de 23,8 km lange route. Op sommige delen is het stijgingspercentage 11%! Fietsend en (hard)lopend moeten vanuit de startplaats Jausiers, via 24 haarspeldbochten, maar liefst 1.590 hoogtemeters overwonnen worden naar de Cime de la Bonette, het einddoel.

De Alpenchallenge vind plaats van woensdag 2 september tot en met zaterdag 5 september 2015.

Streefbedrag

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen zijn de afgelopen maanden zoveel mogelijk activiteiten geweest en mensen en bedrijven benaderd om te sponsoren. Iedereen, zowel particulier als bedrijf, kan de Stichting sponseren. Het streven was om middels deze actie minimaal €10.000,- op te halen. Gisteren heeft de organisatie laten weten dat dit bedrag inmiddels ruimschoots is gehaald. Er is nu al ruim € 11.000,- binnen gehaald. Gefeliciteerd!

Ook jouw steun is hard nodig!

Dat is natuurlijk hartstikke mooi, maar er is nog veel meer nodig om deze energiestofwisselingsziekte het hoofd te kunnen bieden. Daarom is ook jouw steun hard nodig. Steun Energie4Kids in de strijd tegen energiestofwisselingsziekten middels een (kleine) gift op NL86KNAB0208984372.

Help Betty de Cime de la Bonette op!

Eén van de organisatoren en deelnemers aan de Alpenchallenge is Betty Enninga. Betty gaat volgende week, samen met haar team The Waltons, de Cime de la Bonette op. The Waltons bestaat uit een team van 6 personen die de berg op wandelen. Daarnaast gaan er nog 5 mensen per fiets de berg op. Dinsdagochtend rond 6.00 uur gaan The Waltons met een busje richting de Alpen en ze hopen zondag de 6e weer terug te zijn. Het busje wordt gesponsord, de rest, zoals eten en overnachting en dergelijke, betalen de deelnemers zelf om zoveel mogelijk geld voor de Stichting over te houden. Wil jij Betty en haar team helpen? Neem dan contact met haar op. Elke hulp is welkom!

Blijf op de hoogte van de verrichtingen

Wil jij ook op de hoogte blijven van Betty en de overige deelnemers tijdens deze Alpenchallenge? Kijk dan regelmatig op Klazienaveen24.nl. Betty gaat elke dag een verslag schrijven van haar belevenissen die dag. Dat verslag, inclusief foto’s zal op deze website worden gepubliceerd. Elke dag, zodat je niets hoeft te missen.

Stichting Energy4Kids

Facebook Betty Enninga: www.facebook.com/betty.enninga
Website: www.energy4kids.nl
Facebook: www.facebook.com/Energy4Kids
E-mail: info@energy4kids.nl
Telefoon: 06 51 35 34 19Back To Top