EEM Groepenkasten

Stichting Vrienden van KZC08 helpt KZC08-jeugd uit de brand

kzc08Klazienaveen – Afgelopen maand vernielde, na een inbraak, een brand in het materialenhok van vv Zwartemeer alle trainingsmaterialen van de jeugd van KZC08. Een enorme schadepost voor KZC08, want de verzekering dekt lang niet de hele schade. De Stichting Vrienden van KZC08 heeft direct besloten om de jeugd van nieuw trainingsmateriaal te voorzien.

Inmiddels heeft KZC’08 de nieuwe trainingsmaterialen aangeschaft mede dankzij de inspanningen van Tanja Verhaar van SportBOXX Klazienaveen en kan de jeugd weer volop trainen.

“Toen wij hoorden van dit verschrikkelijk voorval hebben we besloten om de jeugd van KZC’08 letterlijk en figuurlijk uit de brand te helpen door de kosten van nieuwe trainingsmaterialen voor onze rekening te nemen, zodat de materiële schade voor KZC’08 beperkt blijft.”, aldus Erik Kamp, penningmeester van de Stichting Vrienden van KZC’08.

Blij met alle hulp

Martin Posthuma, bestuurslid van SJO KZC’08 is bijzonder blij met het gebaar van de Stichting Vrienden van KZC`08: “Wij zijn blij met de hulp. Op deze wijze zijn we erg geholpen en kon onze jeugd weer snel aan de slag met de trainingen.”

Het gaat om ruim 170 trainingsballen, ruim 200 hesjes, pilonnen, ballenzakken en ballennetten met een waarde van ruim € 8000,00.Back To Top