EEM Groepenkasten

Storing KPN treft internet, televisie en telefonie

kpn logo storingDoor een storing hebben veel KPN-klanten problemen met hun vaste internetverbinding. Ook tv en telefonie zijn getroffen door de storing, meldt KPN vrijdag op Twitter. De provider stelt dat ook de eigen website en klantenservice minder goed bereikbaar zijn door het probleem.

Op een overzicht van Allestoringen is te zien dat kort na 11.00 uur al duizenden meldingen van het probleem binnenstroomden via sociale media. In het hele land lijken mensen last te hebben van de storing.

Een woordvoerder van KPN had rond 12.00 uur nog geen informatie over de oorzaak van de storing en het aantal klanten dat problemen ondervindt.

KPN, ABN Amro, Belastingdienst

Klanten van zowel KPN en ABN Amro hebben last van storingen. Ook de Belastingdienst kan toeslagen niet uitkeren omdat er technische problemen zijn.

KPN meldt storingen in verschillende delen van het land. Internet, televisie en telefonie doen het niet. Hoe groot de storing is, is nog niet duidelijk. Ook de oorzaak is nog onbekend. De website en de klantenservice van KPN zijn door de storing ook minder goed te bereiken.

“We kunnen dus nog niet zeggen wanneer de storing is verholpen”, laat een woordvoerster van KPN weten. Klanten die informatie willen krijgen, hebben ook moeite om de klantenservice te bereiken.

Bij ABN Amro ligt de website er uit en kan er geen betalingsverkeer worden uitgevoerd. De bank werkt aan een oplossing maar weet nog niet hoelang de storing zal duren.

Toeslagen

Ook de Belastingdienst kampt met een storing. Daardoor zijn allerlei toeslagen vandaag nog niet uitgekeerd. Zo’n 7 miljoen Nederlanders ontvangen de 20ste van iedere maand een voorlopige toeslag op de rekening. De Belastingdienst garandeert dat later vandaag het bedrag alsnog op de rekening staat.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top