EEM Groepenkasten

Taalwerkplaats Drenthe organiseert Taalproject in het kader van Gekleurd Grijs

taalwerkplaats drenthe nieuw amsterdamNieuw-Amsterdam – Vanuit De Taalwerkplaats Drenthe in Nieuw-Amsterdam wordt een Taalproject in het kader van Gekleurd Grijs georganiseerd.

“Schrijft u wel eens iets op van uw gedachten, herinneringen aan vroeger en/of gevoelens?”
“Zou u dat wel willen delen met anderen, die interesse hebben?”

Vanaf 12 oktober 2015 zijn de medewerkers van de Taalwerkplaats in Nieuw-Amsterdam op weg om via alle media senioren in de regio Emmen te benaderen met deze vraag.

Is uw antwoord op deze vraag: “Ja!” of “Ja, misschien!” ?

Zoek dan contact met de Taalwerkplaats via info@taalwerkplaatsdrenthe.nl, 0591 – 56 43 03 of schrijf een brief naar of kom langs aan de Zijtak OZ 66, 7833 AP Nieuw-Amsterdam. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Helpen bij het schrijven of selecteren

De medewerkers kunnen u helpen bij het schrijven of selecteren van reeds geschreven gedichten, brieven of andere teksten.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Het is de bedoeling dat er uiteindelijk een boekje zal verschijnen met de verzamelde teksten. Eventueel ook andere vormen van publicatie, zoals een tentoonstelling, voordrachten of raamstickers. Alles zal in het werk worden gesteld om uw teksten de waardige plek te geven die u zelf wenst.

Afsluiting project

Op 21 februari 2016 wordt het project afgesloten met een feestelijke afsluiting in de Taalwerkplaats in Nieuw-Amsterdam.

Samenwerking is er inmiddels met Gekleurd Grijs, Kunst en Cultuur Drenthe, Bieb Nieuw-Amsterdam, Delia Bremer, De Tweelingdorper, RTV Emmen en uitgeverij M.Boox

Kijk voor meer informatie op www.taalwerkplaatsdrenthe.nl.Back To Top