EEM Groepenkasten

Tamara de Vries: Miss Beauty Of Drenthe

tamara de vries klazienaveen miss beauty of drenthe miss marathon 2017Klazienaveen – Tamara de Vries (20) uit Klazienaveen doet mee aan de Miss Beauty Of Drenthe-verkiezingen. Help Tamara aan deze felbegeerde titel en stem op haar!

Stem op Tamara!

De 20-jarige Tamara de Vries uit Klazienaveen doet mee aan de Miss Beauty Of Drenthe-verkiezingen. Om te kunnen winnen heeft zij ook jouw stem nodig! Je kunt stemmen tot 31 maart aanstaande door een SMS-je te sturen naar 3010 met de tekst “Poll Drenthe Tamara”. (€ 1,10 per verzonden bericht).

Jongerencoach

Tamara doet de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener in Zwolle. Zij zit nu in het 3e leerjaar. Daarvoor loopt ze momenteel stage bij Welzijnsgroep Sedna als jongerencoach. Tijdens haar stage heeft ze onder andere meegeholpen aan het project Movements in het voormalig casino in Klazienaveen. Gisteren is bovendien bekend geworden dat Tamara is verkozen tot Miss Marathon 2017!

Finale Miss Beauty Of Drenthe

De finale van Miss Beauty Of Drenthe is op zaterdag 1 april vanaf 19.00 uur in theater De Kimme in Zuidlaren. Tijdens die finale gaan alle missen showlopen, dansen, zich voorstellen, vragen van de jury beantwoorden en is er een bikinironde en galaronde. Deze finale-avond telt voor 50% in de stemmen mee. Daarnaast is er nog de pre-judging, die voor 30% meetelt. Daarbij kijkt de jury onder andere naar hoe de deelneemsters resteren en zich presenteren op allerlei activiteiten, zoals de bootcamp, catwalktraining en dergelijke. En last-but-not-least is er nog de bovengenoemde stemronde. Dat telt voor 20% mee in de eindwaardering. Hiermee kun je Tamara helpen door “Poll Drenthe Tamara” te SMS-en naar 3010. Kaarten voor de finale-avond zijn verkrijgbaar via Tamara of de website van Miss Beauty.

Miss Emmen

Vorig jaar heeft Tamara meegedaan een de Miss Emmen-verkiezingen. “Dat was de eerste keer dat ik aan zoiets mee heb gedaan. Ik heb daaraan meegedaan om zelfverzekerder te worden.”, vertelt Tamara. “Je leert heel erg veel tijdens zo’n Miss-verkiezing. Je gooit jezelf eigenlijk in het diepe. Je leert er onder andere wie je bent, maar ook om steviger in je schoenen te staan.”

Voor de Miss Emmen-verkiezingen waren er in eerste instantie 30 deelneemsters. Tijdens een speciale castingavond waren er nog 12 over, inclusief Tamara. Tijdens de verkiezing leerde ze alles over de catwalk en kreeg ze een leuke fotoshoot. “Daar heb ik enorm van genoten. Ik ben er ook echt heel trots op. Het gaf mij een enorme boost.”, aldus Tamara.

“Echt heel gaaf”

“Ik vond het zo leuk, dat ik dacht: ik wil een stapje hoger op! Toen heb ik mij opgegeven voor de Miss Beauty Of Drenthe-verkiezing. In januari was er een speciale castingdag met 3 verschillende rondes. Daaruit worden de uiteindelijke deelneemsters gekozen en die krijgen allemaal een leuke sjerp die je tijdens alle rondes moet dragen. Ik vind het echt heel gaaf. Het is heel erg leuk om mee te doen en om dit allemaal mee te mogen maken. Bovendien maak ik mezelf op deze manier sterker en doe ik heel veel ervaring op.”

“Ik heb gelukkig veel lieve familie en veel lieve vrienden die allemaal op mij stemmen, maar ik kan natuurlijk altijd nog wel een paar extra stemmen gebruiken. In de tussenstand sta ik nu 2e,.”, vervolgt Tamara.

Schop onder de kont

“Ik wilde al heel lang meedoen aan een verkiezing, maar ik durfde nooit. Toen heb ik mezelf een schop onder de kont gegeven en gezegd: en nu ga ik het doen! En toen ging ik ook nog door naar de volgende ronde, dat was natuurlijk heel gaaf. Ik ben er sterker uitgekomen, dus ik heb mijn doel al bereikt. Met deze Miss-verkiezing kan ik mezelf en mijn familie en vrienden weer trots maken. Dat is wat ik wil.”

Stem nu!

Dus, wil jij ook dat Tamara wint? Help haar dan door op haar te stemmen. Je kunt stemmen tot 31 maart aanstaande door een SMS-je te sturen naar 3010 met de tekst “Poll Drenthe Tamara”. (€ 1,10 per verzonden bericht). Je kunt meerdere keren stemmen en elke stem telt!

“Voor alle stemmers: alvast heel hartelijk dank voor jullie stem!”, besluit Tamara.

(Foto: Photofab, Martin Bierman)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top