EEM Groepenkasten

Tamme Loekies Weekend in Klazienaveen vanaf 2 oktober

tamme loekies weekend 2015Klazienaveen – Aanstaande vrijdag 2 oktober begint het Tamme Loekies weekend. Het feest wordt gehouden op vrijdag 2 tot en met zondag 4 oktober in de feesttent aan de Dordsedijk in Klazienaveen.

Het Tamme Loekies feest begint vrijdagavond 2 en zaterdag 3 oktober om 20.00 uur. Zondag 4 oktober begint het om 13.00 uur. Het is inmiddels alweer voor de 7e keer dat de Tamme Loekies een feestweekend organiseren.

Zillertaler Oktoberfest en Piratenfeest

Vrijdagavond treden onder andere Plork en de Aannemers, De Roffels en Henk Wijngaard op. Zaterdagavond staat het Zillertaler Oktoberfest op het programma. Dan zullen Die Fetzig’n Zillertalers en Die Tolle Leute optreden. Zondag tijdens het Tamme Loekies Piratenfeest komen De Esperando’s, Anita van de Rapsodies en de Tamme Loekies DJ’s langs.

Op vrijdag en zondag is de entree gratis. Op zaterdagavond is de entree € 10,00. Kaarten zijn verkrijgbaar bij www.eventics.nl of bij o.a. Drukkerij Hermans en Snackbar The Corner in Klazienaveen.

Club Tamme Loekies

Club Tamme Loekies is een vriendenclub uit Klazienaveen en Barger-Compascuum die feesten in de regio organiseert. Jaren geleden is het begonnen als een geheime zender feest op het oude industrieterrein in Klazienaveen.

Tripadvisor NL 600x300
from to
Uitgaan


Back To Top