EEM Groepenkasten

Targos Bevo Hc pakt na rust verdiend winst op JMS Hurry-Up

handbal zwartemeer jms hurry-up hv actief klazienaveenZwartemeer/Panningen – Na vier keer winst op rij leden de heren van JMS Hurry Up de tweede nederlaag in de kampioenspoule. Bij Targos Bevo Hc in Panningen werd het een vette winst voor de thuisploeg: 36-25 na een ruststand van 16-14.

Vlak voor rust was er geen enkel signaal in de sporthal van Panningen dat de heren van JMS Hurry-Up weleens ruimschoots het onderspit konden gaan delven. Twee minuten voor rust ging het mis bij 14 -14 door slordig spel. En dat hebben de mannen uit Zwartemeer niet meer kunnen herstellen. Targos Bevo Hc kwam zelfs met een ondertal aan spelers door tijdstraffen wel tot scoren (16-14), en de mannen van Joop Fiege wilde het scoren maar niet lukken. Dit bleek een onherstelbare schade voor de ploeg uit Zwartemeer, want na de rust ging het helemaal fout, vooral in de eerste 20 minuten. Binnen een aantal minuten stond Targos Bevo Hc met 6 doelpunten voor.

De stand was al uitgelopen tot 29-18 in het voordeel van Targos Bevo Hc voordat de Zwartemeerse ploeg zich enigszins hervatte. Maar de race was al gelopen en Targos Bevo Hc ging met een verdiende winst (36-25) de kleedkamers opzoeken.Back To Top