EEM Groepenkasten

Taxatiedag bij Museum Collectie Brands

museum collectie brands nieuw-dordrechtNieuw Dordrecht – Ook dit jaar kan men bij Museum Collectie Brands terecht om een bijzonder voorwerp te laten taxeren, waarvan u zich altijd al heeft afgevraagd wat het precies is en of het enige waarde heeft.

Taxateur

Op zaterdag 21 november is taxateur De Boer uit De Wijk aanwezig om uw spullen te bestuderen en te taxeren. Een mooie gelegenheid om een bijzonder boek, een schilderij of een kleinood, waar u wel eens wat meer over zou willen weten, aan hem voor te leggen. Bijzondere voorwerpen, die jaren in een zolderhoekje hebben liggen te verstoffen, worden doorgaans bij toeval ontdekt, zo leren de taxatiedagen die de afgelopen jaren overal in het land gehouden werden .

Kijkje in het museum

Wanneer er veel belangstelling voor het taxeren is, en u bent niet direct aan de beurt, dan kunt u met de taxaties meekijken.  De voorwerpen die worden aangeboden, worden namelijk op een groot scherm in het museumcafé in beeld gebracht. Maar natuurlijk kunt u ook in kijkje nemen in het museum en u gaan verwonderen over de bijzondere en waardevolle voorwerpen die in de loop van tientallen jaren verzameld zijn door Jans Brands, de grondlegger van het museum.

Waar:
Museum Collectie Brands
Herenstreek 11
7885 AT Nieuw-Dordrecht
Tel.: 0591-393400

Wanneer: Zaterdag 21 november van 13.00 uur tot 17.00 uur

Tripadvisor NL 600x300
Algemeen


Back To Top