EEM Groepenkasten

Team Schorpioenen onderweg naar Dakar 13

amsterdam-dakar, dakar, team schorpioenenKlazienaveen – Het vervolg van de belevenissen van Remko van Klaveren en Marco Schmidt onderweg in hun oude Landrover Discovery van Amsterdam naar Dakar. Dag 13, vandaag rijden de heren naar Dakla. Het is donderdag 19 november 2015.

Road Blocks

Dag 13. Vandaag vroeg weg, we moeten 550 km rijden vandaag. We gaan naar Dakhla. Ik bel de Belgen op waar wij ze op kunnen pikken. Maar zij zijn heel de nacht doorgereden en zijn al in Dakhla. Welterusten dan maar….team schorpioenen, dakar, challenge, gambiaVoor ons zijn het vooral nu kilometers maken, waarin wij niets bijzonders beleven. De enigste belevenis is om de 50 km een Road Block. Politie controle, ‘La-fiche’ is het enigste wat ze vragen bij iedere auto. Nou, wij hebben maar liefst 40 kopieën de man bij ons met persoonsgegevens. Af en toe vragen ze om een paspoort, maar verder niets.
Aangekomen in Dakhla hebben we de camping snel gevonden. Ze hebben ook kamers dus we pakken maar een kamertje.team schorpioenen, dakar, gambia Onder een afdak staan twee landrovers, één heel oud en een range rover sport als oud vuil. Zonde.team schorpioenen, dakar, challenge, gambia

We besluiten naar de stad te rijden om wat te eten. In de stad treffen we Sidi, de hoofdgids aan. Hij was al naar het uitkijken naar de challengers. Wij zijn bijna compleet, op de Belgen na, met 5 auto’s. Wij worden ingedeeld in groep 5. Om 7.00 uur morgenochtend is het vertrek vanaf onze camping. We eten wat, met het zicht op de auto’s.team schorpioenen, dakar, gambia, challenge team schorpioenen, dakar, challenge, gambiaWe bellen nog even naar huis want dit kan zomaar voorlopig het laatste contact zijn. In Mauritanië zijn we volledig afgesneden van de wereld. We gaan op terugweg naar de camping, het is morgen weer vroeg dag.

Welterusten.

(Einde dag 13)

Voorgaande reisverslagen:

Team Schorpioenen onderweg naar Dakar 1

Team Schorpioenen onderweg naar Dakar 2

Team Schorpioenen onderweg naar Dakar 3

Team Schorpioenen onderweg naar Dakar 4

Team Schorpioenen onderweg naar Dakar 5

Team Schorpioenen onderweg naar Dakar 6

Team Schorpioenen onderweg naar Dakar 7

Team Schorpioenen onderweg naar Dakar 8

Team Schorpioenen onderweg naar Dakar 9

Team Schorpioenen onderweg naar Dakar 10

Team Schorpioenen onderweg naar Dakar 11

Team Schorpioenen onderweg naar Dakar 12

 

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top