EEM Groepenkasten

Teampresentaties JMS Hurry-Up tijdens de Fandag op 14 augustus

trommel, hurry-upZwartemeer – Zet het in je agenda! De Fandag van JMS Hurry-Up is gepland op vrijdag 14 augustus! De aanvang is om 14.00 uur. Op deze Fandag van JMS Hurry-Up worden ook de handbalteams aan het publiek gepresenteerd.

Teampresentaties

Van de F-jes tot en met de Dames 1 en Heren 1 selecties worden de teams gepresenteerd. Als Praat-Master is Guido Rink aanwezig, die zijn uiterste best gaat doen om presentaties op de dag aan elkaar te kletsen. Ook zal Simone FM aanwezig zijn voor de (live-) verslaggeving van het gebeuren. Het wordt ongetwijfeld opnieuw een fantastische happening, want voor de kinderen is er tevens een ballonnenclown aanwezig en er zal geschminkt gaan worden, dus ook voor de opa’s en oma’s is het fantastisch om de opkomst van de kleinkind(eren) op deze wijze mee te maken.

Standhouders

Ook zijn er diverse standhouders, die iedereen van de nieuwste ontwikkelingen op (top)sportgebied op de hoogte brengen. Maar ook is er de verkoop van de allernieuwste handbalartikelen.  Deze dag mag u dus niet missen!

Om de datum automatisch in uw (elektronische) agenda te plaatsen kunt eenvoudig van de mogelijkheden onderaan in dit artikel gebruik maken. Klik hiervoor rechtsonder de socialmedia icoontjes op outlook, Google of Ical. 

Algemeen


Back To Top