EEM Groepenkasten

Temperatuur daalt komende week met ruim 10 graden!

weeerplazaRegio – De temperatuur daalt de komende week met maar liefst ruim 10 graden. Haal die winterjas met sjaal en handschoenen maar uit de kast, want het wordt behoorlijk wat kouder.

Vanmiddag is het nog zacht met maximale temperaturen van rond een graad of 11, met een kans op wat lichte neerslag. Morgenochtend is er veel bewolking, maar in de middag zal de zon op zich af en toe wat laten zien. Het blijft droog en het wordt zo ronde de 7 graden. Het zal koud aanvoelen door de frisse, koude noordoostenwind.

Nachtvorst

Komende vrijdag, evenals in het weekend, zal het grotendeels droog blijven en zo nu en dan schijnt de zon. Met lichte matige noordoostenwind wordt er meer koude lucht aangevoerd. Hierdoor gaan de maximale naar ongeveer 5 graden overdag en in de nachten is er een redelijke kans op (lichte) nachtvorst.

Na het weekend wordt het kouder, overdag blijven de maximale temperaturen steken op 2 tot 4 graden. In de nachten kan het bij opklaringen gaan vriezen met temperaturen van -2 tot zelfs -5 graden.

(Bron: weerplaza.nl)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top