EEM Groepenkasten

The Mash uit Klazienaveen in finale Popsport Drenthe

popsport drenthe the mashKlazienaveen – Op zondag 8 juli aanstaande strijden 4 bands en 2 singer-songwriters om een plek in de landelijke finale van het coachingsproject Popsport. Onder hen de Klazienaveense band The Mash. De strijd vindt plaats in de Nabershof in Emmen.

Popsport

Popsport is een coachingsprogramma voor jonge getalenteerde muzikanten, bands en dj’s/producers. In het eerste gedeelte van het traject worden de deelnemers gecoacht door professionals uit de eigen provincie. Daarnaast volgen de deelnemers een aantal workshops en krijgen ze een fotoshoot. Bovendien treden ze 2 keer op voor publiek. Tijdens de laatste presentatie laten ze zien welke vooruitgang ze hebben geboekt tijdens het traject. Diegene met de meeste vooruitgang mag naar de landelijke finale in Amsterdam.

Deelnemers

De deelnemende bands en singer-songwriters zijn The Mash uit Klazienaveen, Justin Ripassa (Emmen), Kim Sturre (Bovensmilde) en WhatTheFunk, The Rack Rebles en Indian Rivers uit Assen.

De deelnemende dj’s zijn Remco Slomp (RemQ) uit Nieuw-Amsterdam, Daan Braxhoofden (D-Brax) uit Assen, Thyrza Postma (Thyrza) uit Smilde, Thijs Dahlers (Thyzr) uit Emmen en Robbert Jonkers (Rivers) uit De Wijk.

Popsport Eindfestival

Diegene die doorgaat krijgt nog eens 3 maanden begeleiding door een personal coach en samen met finalisten uit andere provincies brengen ze een dag door in de studio’s van Kytopia in Utrecht. Eind november is de finale van het Popsport Eindfestival in de Q-Factor in Amsterdam.

(Bron: dekrantvanmiddendrenthe.nl)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top