EEM Groepenkasten

The Partyclub doneert aan Geert Vos Bad in Erica

the partyclub erica geert vos zwembadErica – The Partyclub,  een vriendengroep uit Erica en omstreken, organiseert elk jaar een ludiek feest. Acht mannen (Rene van der Lei, Anjo Kuper, Harry Bergsma, Erwin Noordhuis, Gerard Veen, Bouke Jagt en Harma Prevoo en Jan Spiegelaar) hebben afgelopen weekend weer een geweldige Beach Party gegeven in The Spot in Erica.

Het feest werd gehouden voor en door alle stamgasten. Aan het verzoek om verkleed te komen werd in grote getale voldaan. Dat leverde dus een geweldige ambiance op en vele carnavaleske verschijningen. Dit gaf aan een zaterdagavond in oktober een heel bijzondere draai, waardoor iedereen graag van de partij is op dit feest.

Geert Vos Bad

Naast de gezelligheid is het hoofddoel van het feest om een geldbedrag bijeen te brengen voor een goed doel. Al het geld dat via een vrije gift van de feestgangers is binnengekomen gaat dit jaar naar het openlucht Zwembad Erica dat 55 jaar bestaat 1960-2015.

Aan het eind van de avond bleek dat er een leuk bedrag van maar liefst € 1725,- bijeen was gebracht, allemaal ten goede van het Geert Vos Bad. Een fantastisch gebaar van een grote groep mensen met het hart op de juiste plek (The Spot).

Het succes smaakt naar meer en zal volgend jaar zeker een vervolg krijgen!Back To Top