EEM Groepenkasten

Thomas van der Wal in voorbereiding op WK Ironman Hawaï (deel 2)

thomas van der wal klazienaveenKlazienaveen – De 42-jarige Thomas van der Wal uit Klazienaveen heeft zich onlangs geplaatst voor de WK Iron Man op 8 oktober aanstaande in Kona op Hawaï. Totdat het zover is houdt Thomas zijn bevindingen bij middels een column Klazienaveen24.nl. Vandaag deel 2.

Lees ook: Thomas van der Wal in voorbereiding op WK Ironman Hawaï (deel 1)

thomas van der wal klazienaveen

Update: Nog 2 weken tot D-Day

“In de afgelopen 2 weken heb ik lekker veel kunnen trainen in de warmte soms zelfs hitte. Beide weken heb ik bijna de 20 uur aangetikt. Het weer werkte behoorlijk mee. Dit konden mijn longen wel vernemen.
Normaal ga ik door met langere duurtrainingen tot een week voor de wedstrijd. Dit keer kies ik ervoor om de trainingen iets korter te gaan doen, maar met meer intensievere blokken. Hopelijk prikkel ik zo mijn lichaam nogmaals om te pieken. 3 Ironmans in een jaar is best veel ook al is mijn lichaam nog goed belastbaar (42 jr). Ik ben benieuwd hoe dit gaat uitpakken. Deze week staat ook nog een reportage voor RTV Drenthe op het programma. Spannend……

thomas van der wal klazienaveen

Mijn avontuur wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Witte Olifant, Ticino, Botter Verspaantechniek, Expert Meijer, Subsidieland, Stevens Engineering, Stracq.com, Topa geluid, Klement, Electromotoren Emmen, Cairo-Bella Italia, Erik Bruning, Autobedrijf van Veggel, Kluswijs Hempen, Woonsfeer Heine.

Tot de volgende update!

Groet,

Thomas van der Wal”

thomas van der wal klazienaveen

Trainen doe je niet (altijd) alleen. Thomas hier samen met Renate en Rob Doornbos bij de Veenvaart om te zwemmen.

Lees ook: Thomas van der Wal plaatst zich voor WK Iron Man

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top