EEM Groepenkasten

Thuis je gezondheid testen wel zo makkelijk

gezondheidOndanks de huidige economische crisis stijgt de verkoop van producten en diensten via het internet nog steeds explosief. Naast het gemak en snelheid van online bestellen is ook anonimiteit en discretie een groot voordeel. Wat veel mensen nog niet weten is dat je tegenwoordig ook veel gezondheidstesten en medicatie veilig en anoniem online bestellen.

Gezondheid een rijk bezit

Gezondheid is je belangrijkste bezit. De medische wereld ontwikkelt zich steeds verder mee in de digitalisering van onze maatschappij. Tegenwoordig hoeven we ook voor gezondheidstesten en diverse medicijnen de deur niet meer uit. Je kunt de producten gewoon bestellen bij een internetapotheek. Denk bijvoorbeeld aan medicatie voor het stoppen met roken zoals Champix, Zyban of nicotinepleisers.

Hoe werkt dat online bestelproces dan?

Online kun je een bestelling plaatsen welke wordt beoordeeld door een erkend medisch adviseur. Deze adviseur is medisch geschoold en ingeschreven als arts. Deze beoordeelt aan de hand van een online vragenlijst of je aanvraag uitgeleverd zal worden. Indien de aanvraag wordt goedgekeurd ontvang je de producten snel, veilig en anoniem thuis. Je hoeft niet direct te betalen, want achteraf betalen is ook mogelijk.

Welke producten kan ik online bestellen?

Je kunt een breed scala aan medische producten online bestellen. Denk hierbij aan de volgende productsoorten:

  • Stoppen met roken.
  • Allergie bestrijding zoals huiduitslag. Maar ook thuistesten zoals testen voor pollen- en glutenallergie.
  • Bestrijden van en testen van geslachtsziekten zoals een SOA.
  • Cholesterol medicatie zoals Atorvastatine en Zocor.
  • Pijnbestrijding zoals Diclofenac en Tramadol.
  • Etc.

Waar kan ik bestellen?

Een goede website waar je allerlei producten kunt bestellen en waar je ook alle product- en achtergrondinformatie kunt vinden is www.eengezonderlijf.nl. Deze website werkt nauw samen met een officieel erkende internetapotheek die te boek staat als betrouwbaar, eenvoudig en discreet. Alles wat je wilt als het om je gezondheid gaat.Back To Top