EEM Groepenkasten

Thuiszorg problematiek Emmen een vragenkwestie voor Wakker Emmen

heerendordt thuiszorg dagzorg klazienaveenKlazienaveen/Emmen – In een persbericht laat Wakker Emmen weten dat men van plan is om vragen te gaan stellen over de thuiszorg problematiek in Emmen.

Plotseling

Dit zal moeten gebeuren in de aankomende commissievergadering Samenleving van december. De partij vind het blijkbaar een vreemde gang van zaken bij de Zorggroep Heerendordt. Bij deze organisatie was er in september nog geen ‘vuiltje aan de lucht’ en heeft toch in november plotseling een faillissement aangevraagd.  “Nu moet de gemeente bijspringen om de zorg voor cliënten nog te kunnen garanderen”. Wakker Emmen wil weten hoe dit kon gebeuren en wat de verwachting is voor het volgende jaar.

TSN Thuiszorg

Ook de positie van TSN Thuiszorg baart Wakker Emmen blijkbaar zorgen: “Daarbovenop komt het landelijke nieuws van TSN Thuiszorg, die nu in de problemen is geraakt. Gaat het ook hier mis, dan is dat een dubbele klap voor de gemeente Emmen”. Raadslid Sandro Slijepcevic: “Als Wakker Emmen willen wij weten wat het college doet om met deze klappen om te gaan, de mensen die zorg nodig hebben mogen we niet in de kou laten staan”.

“De gemeente moet klaar staan als er verdere problemen komen, zeker met een grote organisatie als TSN Thuiszorg waar veel mensen van afhankelijk zijn.”, aldus het persbericht van Wakker Emmen.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top