EEM Groepenkasten

Tip: Landelijke Instapdag elektrisch rijden

autometkorting instapdag klazienaveen

We weten allemaal dat een elektrische auto stiller, schoner en zuiniger is. Maar heb je er wel eens eentje van dichtbij gezien? Heb je er al eens ingezeten? En wat zijn de ervaringen van mensen die al elektrisch rijden? Ben je daar benieuwd naar, dan is de instapdag Natuur en Milieu op 20 september 2014 echt iets voor jou.

Heb je al een elektrische auto in de garage staan? Dan is dit je kans om er eens lekker mee te pronken en je positieve ervaringen te delen met anderen.

Landelijke Instapdagen

Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met elektrisch rijden organiseert Natuur & Milieu op 20 september 2014 een landelijke Instapdag. Op deze dag hebben honderden Nederlanders die in het bezit zijn van een elektrische auto of plug-in hybride hun parkeerplaats of garage omgetoverd tot een showroom waarin iedereen welkom is om kennis te maken met elektrisch rijden. Elke autobezitter die een showroom aanmeldt via www.instapdag.nl, krijgt een vrolijk showroompakket. Daarmee maakt hij van zijn parkeerplek of garage op 20 september een persoonlijke showroom. Een soort open huis, maar dan met elektrische auto’s.

Elektrisch rijden

Ben je geïnteresseerd in elektrisch rijden en wil je een showroom bezoeken, kijk dan even op www.instapdag.nl voor een showroom bij jou in de buurt. Even aanmelden en voor je het weet, zit je voor het eerst in een elektrische auto. Misschien mag je er zelfs wel een stukje in rijden!

In samenwerking met Multi Merk Dealer Lanting biedt Autometkorting.nl in het kader van de Instapdag 3 elektrische auto’s aan: de Nissan leaf, de Citroën C-Zero en de Opel Ampera. Op deze auto’s is tot en met 20 september 2014 een speciaal lease- of koopaanbod geldig.

» Bel (085) 40 165 20 en vraag naar Erik Lanting voor de voorwaarden en een op uw situatie afgestemd voorstel.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top