EEM Groepenkasten

Titan stopt winstserie van vv Zwartemeer

Zwartemeer-Raptim 15-04-2017Klazienaveen – Titan heeft aan de winstserie van vv Zwartemeer een einde gemaakt door zaterdagavond met 0-1 te winnen in Klazienaveen.

Dat Titan een lastige tegenstander is voor Zwartemeer bleek ook al 2 jaar geleden toen Titan Zwartemeer de degradatiedas omdeed. Dit seizoen had Zwartemeer nog de wedstrijd bij Titan gewonnen, maar moest thuis het hoofd buigen. Titan kwam al in de 2e minuut op een 0-1 voorsprong door een goede goal van Harm Jan Moesker. Deze had vlak voor rust uit een bijna identieke situatie Titan op 0-2 kunnen zetten, maar dat lukte hem niet. Zwartemeer bakte er in de eerste helft weinig van. Titan was veel feller en Zwartemeer kon zich eigenlijk geen doelrijpe kans creëren. Zo bleef het bij rust 0-1.

Zwartemeer-Raptim 15-04-2017

Paar kansjes

In de tweede helft was het spel van Zwartemeer een stuk beter. Het spel speelde zich alleen af op de helft van Titan, maar Zwartemeer had grote moeite de verdedigende stellingen van Titan te slechten. Titan schoot alle ballen op goed geluk zo ver mogelijk van de goal hopend op een succesje uit een counter. Zwartemeer kreeg nog een paar kansjes op een doelpunt, maar die werden goed gepakt door de keeper van Titan. Maurice Heine leek nog de gelijkmaker te maken, maar werd onterecht afgefloten voor buitenspel. Zo kon Titan de 0-1 voorsprong vasthouden en waren ze dolgelukkig met de 3 punten.

Zwartemeer-Raptim 15-04-2017

Tweede periode

Zwartemeer had enigszins geluk dat deze wedstrijd nog meetelde voor de tweede periode, zo werd er geen averij opgelopen voor de koppositie in de 3e periode. Daarnaast was zoon Bas van trainer Steenhuis pupil van de week die ondanks de nederlaag toch een leuke avond had gehad. De avond was een stuk minder voor Ruben de Munnik die al in de eerste helft met een ernstig lijkende blessure het veld moest verlaten, die avond moest hij nog voor onderzoek naar het ziekenhuis. Hoe ernstig het precies is zal deze week moeten blijken. Voor Zwartemeer is het zaak zich te herpakken. Er staan de komende twee weken eerst het uitduel naar Sleen op het programma en een week later het thuisduel tegen Stadskanaal. Twee ploegen uit de kopgroep die zich niet eenvoudig gewonnen zullen geven.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top