EEM Groepenkasten

Tjoba heeft een zitvolleybalteam

tjoba, zitvolleybal, klazienaveenKlazienaveen – Volleybalvereniging Tjoba uit Klazienaveen heeft sinds kort een zit-volleybalteam. Zitvolleybal is een teamsport geschikt voor iedereen met of zonder een beperking.

Zitvolleybal is een leuk en is meer dan alleen een bal overspelen. ‘Wij willen met ons team een groep creëren waarbij iedereen welkom is, met of zonder beperking. Het gaat er bij ons niet om wat je wel of niet kan, maar juist dat je meedoet en dat je plezier hebt’, volgens de vereniging. Enkele spelers in het zitvolleybal team hebben een beperking, maar dat geldt dus niet voor iedere speler. Zitvolleybal is een uitstekend alternatief voor als je geblesseerd bent en je bijvoorbeeld tijdelijk niet staand kunt volleyballen. Ook sporters met blessuregevoelige gewrichten kunnen deze sport dus uitstekend beoefenen.

Afgelopen zaterdag speelde het zitvolleybal team een wedstrijd tegen het zitvolleybal team van D.O.V. Leeuwarden. Woensdag 16 maart, morgen, van 21.00 tot 22.00 uur houdt het team een open training, belangstellenden zijn dan welkom en worden uitgenodigd om eventueel mee te gaan doen.

Nationaal Fonds Gehandicaptensport

Ieder jaar wordt er gecollecteerd voor het Nationaal Fonds Gehandicaptensport. Tjoba krijgt 25 procent van de opbrengst van de collecte wat wordt besteed aan materiaal voor het zitvolleybal team. De landelijke collecteweek van het Nationaal Fonds Gehandicaptensport is van 10 tot 16 april 2016. Help je mee collecteren? Meld je aan als collectant bij Ellen Ruth Moes-Velders ruthvelders@lijbrandt.nl

Meer informatie:

Gert Gerrits 06-110 24 588
of Nicole Gerrits 06-310 51 831

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top