EEM Groepenkasten

Toer de Frans-week bij Hotelkamerveiling.nl

tdf160x600

Heel Nederland is in de ban van de Tour de France! Daarom is het 11 tot en met 15 juli “Toer de Frans”-week op Hotelkamerveiling.nl! Laat je inspireren en maak je eigen toer door Nederland!

Mis deze speciale actie week niet en geniet van de mooiste hotelkamers tegen de scherpste prijzen. Hotelkamerveiling, bepaal zelf wat je betaalt! Iedereen kan gratis meedoen!

Bij hotelkamerveiling.nl kun je niet alleen voordelig een overnachting winnen, het is ook nog eens leuk en spannend om te doen! Hoe werkt het? Heel simpel:

Wil jij ook gratis meebieden?

Meebieden is heel simpel:

  1. Maak een gratis account aan en log in.
  2. Bied gratis mee, het hoogste bod wint de veiling.
  3. Betaal uw winnende bod en veilingkosten veilig online.
  4. Reserveer direct of bewaar de ontvangen waardebon.

Wat is Hotelkamerveiling.nl?

Hotelkamerveiling.nl is dé website voor het online veilen van hotelarrangementen. Via de website kun je gratis meebieden op hotelovernachtingen in meer dan 1600 hotels wereldwijd. Hotelkamerveiling.nl is de eerste en grootste hotel veiling site en heeft al jarenlange ervaring met het veilingen concept.

Hun missie luidt “meer mensen naar hotels laten gaan”. Het is dan ook hun streven om wereldwijd hotels toegankelijker maken voor een bredere doelgroep, zodat een ieder kennis kan maken met de gastvrije hotelbranche. Sinds de oprichting hebben gasten via deze site meer dan 1 miljoen hotelovernachtingen geboekt.

Hotelkamerveiling.nl streeft ernaar jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zij zijn voortdurend bezig met het verbeteren van hun website. Ze streven naar optimaal gebruiksgemak en een gevarieerd aanbod.tdf300x250


Back To Top