EEM Groepenkasten

Toneelgroep Klazienaveen bestaat 50 jaar

toneelgroep klazienaveen 2016Klazienaveen – Toneelgroep Klazienaveen bestaat dit jaar alweer 50 jaar. De toneelgroep sluit hun jubileum seizoen af met 2 voorstellingen van hun jubileumblijspel met de titel ‘Jazeker…. er wordt nu nog over gepraat!!’ op 11 en 12 maart aanstaande in de Noorderbreedte in Klazienaveen.

Dit blijspel is geschreven door Adriaan Vellinga, regisseur van de Toneelgroep Klazienaveen. Het is een zeer bijzonder toneelspel, dat gedeeltelijk speelt in het verleden, zeg maar midden 60-tiger jaren van de vorige eeuw en gedeeltelijk in het heden. Voor de toneelgroep een enorme uitdaging, niet alleen voor de spelers, de regisseur, maar ook voor de grimeuse en de toneelbouwers.

Het stuk is speciaal geschreven voor het jubileum van de toneelgroep en menig toeschouwer zal heel veel situaties en stemmingen herkennen. Enkele acteurs spelen ook in hun rol hoe ze er 50 jaar geleden uit zagen en in het laatste bedrijf hoe ze er nu uit zien.

De oudste speler van het gezelschap, de 79-jarige Siens Roelofs, is de enige speler van de huidige groep die reeds vanaf de oprichting in 1966 deel uitmaakt van de toneelgroep.

Kaarten zijn te reserveren via telefoonnummer 06 – 36 59 37 59 en 0524 – 58 24 66.

Kijk voor meer informatie op de website: www.toneelgroepklazienaveen.nl.

from to
Uitgaan


Back To Top