EEM Groepenkasten

Toneelgroep Klazienaveen gehuldigd door Klazienaveen Promotion

huldiging 50 jaar toneelgroep klazienaveen 2016Klazienaveen – Afgelopen zaterdag is Toneelgroep Klazienaveen vanwege hun 50-jarige bestaan gehuldigd door Stichting Klazienaveen Promotion.

Afgelopen zaterdag, 12 maart 2016, was de afsluiting van het jubileum seizoen van Toneelgroep Klazienaveen. Voor de laatste keer vertoonden zijn hun jubileumblijspel met de titel ‘Jazeker…. er wordt nu nog over gepraat’, geschreven door de regisseur van de groep Adriaan Vellinga, in de Noorderbreedte in Klazienaveen. Aan het einde van de voorstelling, wederom in een uitverkocht huis, werd de groep in gehuldigd door Stichting Klazienaveen Promotion.

Lees ook: Toneelgroep Klazienaveen bestaat 50 jaar

De oudste speler en voorzitter van het gezelschap, de 79-jarige Siens Roelofs, is de enige speler van de huidige groep die reeds vanaf de oprichting in 1966 deel uitmaakt van de toneelgroep.

Stichting Klazienaveen Promotion reikt (veelal) jaarlijks een prijs uit aan een persoon of instelling die bijzondere diensten voor ons dorp heeft gehad. Als blijk van waardering heeft Toneelgroep Klazienaveen daarom een oorkonde en een bronzen sculptuur overhandigd gekregen. Het bronzen sculptuur symboliseert de inwoners van Klazienaveen die juichen ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de toneelgroep.

huldiging 50 jaar toneelgroep klazienaveen 2016

huldiging 50 jaar toneelgroep klazienaveen 2016

 

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top