EEM Groepenkasten

Toneelgroep Klazienaveen speelt ‘De broodtrommel van oude Rieks’

huldiging 50 jaar toneelgroep klazienaveen 2016Klazienaveen – De toneelgroep Klazienaveen speelt op vrijdag 20 januari 2017 het blijspel ‘De broodtrommel van oude Rieks’ in de Noorderbreedte in Klazienaveen.

Dit hilarisch blijspel is geschreven en geregisseerd door Adriaan Vellinga. Dit is alweer het 1oe toneelstuk van de hand van de regisseur van de toneelgroep.

De première van ‘De broodtrommel van oude Rieks’ is op vrijdag 20 januari 2017 in de Noorderbreedte aan de Meteoor 3 in Klazienaveen. Deze voorstelling is speciaal voor de Begeleidingscommissie Ouderen (BCO) van Klazienaveen.

De broodtrommel van oude Rieks

Het verhaal speelt zich af rondom het geld van oude Rieks dat hij bewaart in een oude broodtrommel. Rieks is zeer ouderwets en moet niks van banken e.d. hebben. Er zijn echter kapers op de kust. Als Rieks op vakantie is melden zij zich. Dit leidt tot hilarische taferelen. In zijn vakantie wordt Rieks ook nog ingepakt door een zeer uitbundige dame. Uiteindelijk komt het natuurlijk allemaal op z’n pootjes terecht,. Maar niet zoals de familie en de zogenaamde vriendin hadden bedacht.

Meerdere voorstellingen

Een week later, op zaterdag 28 januari 2017, wordt de voorstelling gegeven voor de leden en donateurs van de wandelvereniging ‘De Tippelaar’ in De Molen in Klazienaveen.

Later vinden er nog optredens op vrijdag 17 februari 2017 in De Schalm in Nieuw- Amsterdam, op zaterdag 4 maart 2017 in ‘t Schienvat in Erica en op zaterdag 11 maart 2017 in de Noorderbreedte in Klazienaveen.

Kijk voor meer informatie op www.toneelgroepklazienaveen.nl.

(Bron: Dorpskrant Klazienaveen)Back To Top