EEM Groepenkasten

Toneelvereniging Kruudmoes is eruit

toneelvereniging kruudmoesKlazienaveen – De toneelvereniging Kruudmoes is eruit! De dames van de toneelgroep hadden er een flinke klus aan, maar het toneelstuk voor 2017 is bekend (bij de leden …) Hiervoor moesten de leesdames wel heel veel boekjes lezen!

Ze gaan er weer voor! Met Kirsten Rijfkogel, Ria Oostingh, Suzanne Vos, Sanne Thompson, Gert Mulder, Gesinus Lippold, Henri Robben, Jolanda Bruinsma, José Meinema, Randy v.d. Heide en Harold Stuiver, Toneelvereniging Kruudmoes. Het zal, de toneelvereniging kennende, ongetwijfeld een weer een fantastische uitvoering worden en weer veel spektakel op het podium geven, lachen, gieren, brullen, zodat de planken ervan gaan rammelen.

Gezocht

Natuurlijk blijft de toneelvereniging op zoek naar leuke, te gekke, foute of komische kleding, pruiken, hoeden, etc. etc. Dus als u de kledingkast gaat leegruimen en er zit wat aparts tussen……..denk dan even aan de toneelvereniging. Als u onverhoopt nog iets hebt liggen, neem dan contact op met Toneelvereniging Kruudmoes.

(Foto: Facebook Kruudmoes)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top