EEM Groepenkasten

Toneelvereniging Kruudmoes viert uitbundig 25 jaar Versmarkt

kruudmoes, versmarktKlazienaveen – De Versmarkt bestond deze week alweer 25 jaar, iets wat deze week met veel extra acties en activiteiten gevierd werd.

Ook vandaag werd iedereen die in het centrum van Klazienaveen wandelde even goed duidelijk gemaakt dat ‘Kruudmoes’ echt een gezellig feestje aan het vieren was in verband met het 25-jarig jubileum.

Kruudmoes

Voor diegenen die het nog niet weten: ‘Kruudmoes’ is de lokale toneelvereniging die steevast ieder jaar in buurtgebouw Het Kruidenveld de jaarlijkse toneelavonden houden. Deze toneelavonden zijn telkens zeer snel uitverkocht. Maar vandaag, zaterdag, was ‘Kruudmoes’ ingehuurd door de Versmarkt, nadrukkelijk in het centrum aanwezig.kruudmoes, versmarkt Op ludieke wijze werden de vele, meestal argeloze voorbijgangers, getrakteerd op een geweldig stukje onvoorbereid en geïmproviseerd toneelspel.kruudmoes, versmarktSommige argeloze voorbijgangers dachten in eerste instantie dat ze met echte zwervers van doen hadden. Niet alleen in het centrum van Klazienaveen, maar ook in het jubilerende ondernemersgebouw de Versmarkt zelf, was de groep toneelspelers niet te stuiten. Grappen, grollen en over de vloer rollen, het gebeurde allemaal. De foto’s geven een kleine impressie weer.kruudmoes, versmarktkruudmoes, versmarktkruudmoes, versmarktkruudmoes, versmarktkruudmoes, versmarktkruudmoes, versmarktkruudmoes, versmarktkruudmoes, versmarktkruudmoes, versmarktkruudmoes, versmarkt

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top