EEM Groepenkasten

Top1Toys en Astra Service Bioscopen organiseren Finding Dory 3D-middag

finding dory 3d astra service bioscopen klazienaveen top1toysKlazienaveen – Top1Toys Klazienaveen en Astra Service Bioscopen organiseren op woensdag 29 juni een Finding Dory 3D kindermiddag.

Top 1 Toys Klazienaveen Finding Dory Premiere middag

Vond jij Finding Nemo ook zo leuk? De vis-vriendjes beleven weer nieuwe avonturen in de film Finding Dory. Op woensdag 29 juni organiseren Top 1 Toys Klazienaveen en Astra Service Bioscopen een Finding Dory middag. We hebben 2 voorstelling gepland staan.

Om 13.45 uur en 16.15 uur kun jij als een van de eersten deze nieuwe Disney-Pixar film zien. Top 1 Toys Klazienaveen zorgt ervoor dat de middag geheel in Finding Dory stijl is, dat er heel veel Finding Dory speelgoed aanwezig is. Tijdens deze middag kun je deze geweldige Finding Dory spulletjes ook al kopen.

Een kaartje kost €8,00 per persoon excl. 3D bril, maar inclusief een glaasje drinken en wat lekkere versnaperingen tijdens de film. Reserveren is gewenst en kan via: www.astrabioscopen.nl of bellen met: 0591-312798.

Finding Dory 3D

Disney•Pixar’s Finding Dory brengt ieders favoriete vergeetachtige blauwe vis Dory terug op het witte doek. Dory woont samen met Nemo en Marlin in het rif en op een dag herinnert Dory zich dat zij een familie heeft die misschien wel naar haar op zoek is. Het drietal gaat op een avontuurlijke reis door de oceaan en belandt zo bij het Zeeleven Instituut in Californië, een aquarium en revalidatiecentrum voor zeedieren. Tijdens de zoektocht naar haar ouders krijgt Dory de hulp van een aantal opvallende bewoners: Hank, een koppige octopus die ervan houdt het leven van het aquariumpersoneel zuur te maken, Bailey, een witte dolfijn die ervan overtuigd is dat zijn echolocatie-krachten niet meer werken, en Lot, een slechtziende walvishaai. Tijdens hun tocht door het gebouw van het Zeeleven Instituut ontdekken Dory en haar vrienden dat fouten maken niet erg is en de kracht van vriendschap en families.

Astra Service Bioscopen

Jhr. M.W.C. de Jongestraat 15
7891KN Klazienaveen
Telefoon: 0591 31 27 98
Website: www.astrabioscopen.nl

Top 1 Toys Klazienaveen

Top1Toys Klazienaveen
Langestraat 120
7891 GH Klazienaveen
Telefoon: 0591-316686
E-mail: info@top1toysklazienaveen.nl
Website: www.top1toysklazienaveen.nl

Uitgaan


Back To Top