EEM Groepenkasten

Topband Black Lake is back!

black lakeDe topband Black Lake is back! Zaterdagavond was het optreden bij theehuis Poolshoogte in de Staatsbossen bij Odoorn.

Met recht kan gezegd worden: Black Lake is back! Om 18.00 uur stond de topband Black Lake, die zijn roots heeft in Zwartemeer, op het podium bij het Beleef en Doe Festival in de bossen bij de Poolshoogte.

54-Jarige bestaan

black lake

Gerrit de Hoop

De leider van de band, Gerrit de Hoop, gaf aan dat dit misschien wel de beste bezetting ooit is in het alweer 54-jarige bestaan van de band. Overdreven is deze uitspraak echt niet. De mannen van Black Lake zijn niet gewoon goed, maar zijn gewoonweg fantastisch met de huidige bezetting. Gerrit de Hoop (bas), Willem Tuhumury (leadgitaar), Henk Rouw (zang), Harro Wimmenhove (toetsen), Harry Lesteluhu (drums), Erwin Arling (saxofoon, zang) en Mark Schimmel (leadgitaar) gaven een groots optreden. De show straalde niet alleen kwaliteit uit, ook het enthousiasme op het podium brachten het ietwat karige bezoekersaantal in beweging. Op het voor het 7-tal te kleine podium waren voor het publiek de toetsenist en de drummer helaas slecht te zien. Een band van dit niveau verdiend een plaats op een veel groter podium, alhoewel de locatie wel een leuke ambiance aan het geheel gaf.

black lake

Willem Tuhumury

black lake

black lake

Erwin Arling

black lake

Henk Rouw

black lake

Harry Lesteluhu

black lake

Mark Schimmel

black lakeblack lakeblack lakeblack lakeblack lakeblack lakeIedereen die hier niet is geweest is een fantastisch optreden misgelopen van een topband met een even fantastische rocksound. We gaan ongetwijfeld de komende tijd meer horen van deze oorspronkelijk Zwartemeerse topband!

(Fotografie: Henk Lambers)Back To Top