EEM Groepenkasten

Topkwaliteit groepenkasten tegen scherpe prijzen van EEM Groepenkasten uit Emmen

eem groepenkasten emmen

EEM Groepenkasten uit Emmen levert goedkope groepenkasten voor iedereen, van particulier tot bedrijf. EEM Groepenkasten bouwt groepenkasten op maat. Bel voor een persoonlijk advies en u krijgt precies wat u wilt en wat u nodig heeft.

Naast 1 en 3 fase groepenkasten levert EEM ook grotere groepenkasten en verdelers tot en met 125A voor bedrijven, horeca en kantoor. De groepenkasten zijn geheel bedraad en aansluitklaar.

Zelf importeren en assembleren

Eigenaar Albert Roelofs is in mei 2007 begonnen met het zelf importeren en op maat bouwen van groepenkasten, gewoon aan de keukentafel. Dit liep dusdanig goed dat hij al snel uit moest kijken naar een grotere plek. Begin 2008 is hij begonnen met het bouwen van een geheel nieuwe werkplaats aan de Pollux in Klazienaveen, waar hij half 2008 vervolgens in is getrokken.

eem groepenkasten emmen

Grotere werkplaats

In het begin bestelde hij een paar doosjes met spullen om daar groepenkasten van te bouwen. Dat werd al snel meer en meer, waarna binnen de kortste keren de spullen met pallets vol tegelijk binnen kwamen. Al gauw was ook die plek te klein, waardoor Albert alweer uit ging kijken naar weer een nieuwe locatie voor een nog groter pand. Die vond hij aan de James Cookstraat op het industrieterrein in Emmen.

eem groepenkasten emmen

Voor particulier en bedrijf

In oktober 2012 is Albert begonnen met het bouwen van zijn nieuwe, nog groter pand. Na een jaartje, in oktober 2013 kon hij daar eindelijk zijn intrek in doen. Van daaruit doet hij nu samen met 2 medewerkers alle inkoop, het monteren en het verkopen van alle groepenkasten en alles wat daarmee te maken heeft. Iedereen, zowel particulier als bedrijf, kan bij EEM Groepenkasten terecht. Of er nu een particulier één groepenkast koopt of een bedrijf heel veel tegelijk maakt daarbij helemaal niet uit. Elke bestelling wordt met dezelfde grootste zorg afgehandeld. Bestellen kan via de website of telefonisch. De bestellingen kunnen worden verzonden of op afspraak worden afgehaald.

eem groepenkasten emmen

EEM Groepenkasten levert onder andere:

1 en 3 fase groepenkasten voor huis, tuin en keukeninstallaties en voor bedrijfsinstallaties
grotere groepenkasten tot 125A
verdelers voor bedrijven, horeca en kantoor tot maximaal 3x125A

Daarnaast levert EEM ook losse componenten zoals:

  • hoofdschakelaars
  • aardlekschakelaars
  • installatieautomaten
  • aardlekautomaten
  • lege groepenkasten en veldverdelers
  • 1 en 3 fase modulaire KWH meters
  • tijdklokken en pulsrelais
  • overspannings-beveiliging
  • CEE materiaal
  • verlengkabel

Op alle producten zit 3 jaar garantie.

Adresgegevens

EEM Groepenkasten
James Cookstraat 47
7825 AX Emmen
Telefoon: 0591-311 442

Website: www.eem-groepenkasten.nl
E-mailadres: info@eem-groepenkasten.nl

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9:00 – 17:00 uur.

eem groepenkasten emmen
eem-groepenkasten-emmen-5
eem-groepenkasten-emmen-6Back To Top